Before I die I want to.....

 
Just kiddingI'm afraid of heights..
 

Utan börs och nycklar

Imorse när jag skulle skynda mig iväg till skolan var plötsligt min jacka borta. Först vart jag helt förvirrad för jag visste att jag hängt av den i hallen men kunde ta mig fan inte hitta den, började då leta i resten av huset ifall Niclas, Jonas eller Eva lagt bort den någon stanns (sov där) men icke... Det slutade med att jag fick gå utan jackan (kallt som fan!) hem till pappa och banka på dörren, för självklart hade jag mina nycklar och min börs i jackan som försvunnit spårlöst... När Monica tillslut öppnade dörren hade jag halvt frusit ihjäl men fick springa in och hämta min gamla jacka och fara till skolan.

Det jobbigaste med att jackan är borta är att jag har börsen där och varje gång jag tänkt köpa nå idag så har jag kommit på i sista minut att jag inte har någon... Så min dag har inte varit allt för bra men de väl bara bli bättre, eller?






I fredag blåste de så jävla mycket så några träd i byn gick av..

Ledig måndag!

Eftersom vår lärare inte skulle hinna till lektionen idag för att hennes tåg var inställt så slapp vi fara till Jokkmokk! Ingen kunde vara lyckligare än jag! Jag klev då iallafall upp kl 11.00 och jävlart 2 minuter efter de så ringde Camilla :) Vi pratade på ett bra tag och medan gjorde jag lunch. Vi bestämde oss för att ta en promenad till Kronidan efter att vi ätit lunch, så de gjorde vi! Det tog oss 1 timme att ta oss dit (i blåst och glashala vägar) och väl där så satte vi oss ner en stund och tog oss något att dricka. Efter en stund gick vi vidare och tog då vägen vid dammen hem så att Alvin kunde springa lös :) Väl hemma så satte jag med och gjorde hemgiften vi fick för att vi inte hade lektion idag.. Har bara hunnit se dokumentären måste även skriva en lite sammanfattning, men de går nog snabbt. Hinner inte riktigt göra den nu för ska på gymmet kl 19.00 med Camilla och Peter! Wish me good luck! ;)
Puss! ♡ /nf



Camilla, Nova, Jag och Alvin! Novis var i Kronidan så vi tog med henne på hemvägen :)







Just nu sitter jag med alla fyra hundarna och myser i väntar på att få fara på gymmet!

Just my dreams

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig dag!

Det känns som att jag har hunnit med mycket idag men ändå lite, haha.. Jag steg upp kl 11.00 och gick direkt på en promenad med Alvin, när jag kom tillbaka så lagade jag lunch (kött och spenatstuvning/sås typ) och medan jag åt pluggade jag lite. Jonas kom plötsligt hem vid 14.00, just då jag pluggat klart och då la vi oss i sängen å läste :) Han läste nån fantasy bok medan jag fick läsa skit boken Jane Eyre som vi måste läsa klart innan lovet.. Det slutade med att vi somnade och vaknade ca kl 16.00 och då drog Jonas iväg till Caisa och Ture på paltmiddag men jag var inte alls sugen på palt så for hem och åt kycklingsallad som blev över efter tjejmiddagen igår istället :) Under dagen hade jag fått två sms om att jag hade packet på växthuset som skulle hämtas ut så jag och Monica for dit och hämtade ut en jacka jag beställt och annat grejs och for sedan vidare ner till dammen för att gå med hundarna (blev ca 40 min, Monica går ganska sakta ;p).. Väl hemma slöa jag framför tv (såg top model sverige) och under pauserna läste jag Jane Eyre ;p Vid 20.30 for jag med Camilla på gymmet och var där i ca 1,5 timme :)

Nu när jag kom hem så skulle Jonas sova (vissa har ju lov så man slipper gå upp före fan ;)) så jag gick och satte mig i soffa för att läsa lite mer i boken.. Den ska ju läsas ut och sedan ska man skriva typ ett PM om den elr nå.. Och de är ingen liten bok heller, de är 542 sidor i bokjäveln.. Men men, de är väl bara att fortsätta läsa ;)
Puss! ♡ /nf



Camilla jobbar på!



Jag och Alvin myser just nu. Min lilla älskling lämnar näst intill aldrig min sida, han ska alltid vara med matte :')

Good night



Nu ska jag och mina två hjärtan sova :) Jonas ska upp tidigt och jobba och jag ska till Jokkmokk vid 10.00 för ett tandläkarbesök... Min tand bestämde sig för att säga upp sig så typ halva tanden trilla ut.. Gode. Less. Brud.
Puss! ♡ /nf