Hej, hallå, tja

De var ett tag sedan jag visade något livsteckan här i bloggen ;p Men kan iaf säga att min julafton var den bästa på länge! Alla syskonen var som sagt samlade vilket var awesome :) Vi spelade en massa roliga spel och sedan knatade jag hem till Jonas och sov med honom :) Nu när man har blivit lite äldre så önskar man sig inte lika mycket eftersom det känns som att man redan har allt men jag fick ändå lite julklappar :) Jag fick ett spel (av syrran), pengar (av pappa), presentkort (av jonas), kläder (av monica), hårprodukter/necessär/ringhållare/pengar (av Eva och Niklas) och 2 linnen/1 bikini (av mamma) :)
 
Har inte hänt så mycket annars. Det enda jag kan komma på är att det var dans i tisdags så då drog jag ut och hängde med ett gäng härliga människor. Kvällen började hos Viklund och avslutades hos Micke :) Sedan har jag, Johan, Tim och Sören varit till stan igår och då fick jag ÄNTLIGEN shoppa loss! Vi började med att äta på kebabhuset och sedan drog jag in till smedjan, strand och shopping och fyndade 3 tröjor, 1 par byxor, 1 par skor, 1 bh, 2 mobilskal och lite smink :) 
 
599 :-
 
Ca 300 :- 
 
Ca 100 :-
 
149 :- (den ser lite konstig ut på bilden, men den är jätte fin på)
 
149 :-
 
420 :-
 
449 :-
 
 
 
Här får ni lite bilder från i tisdag!
 
 
 
 
 
 
 
Har bestämt mig för att ha en "ta hand om mig själv" dag ikväll. Ska basta, måla naglarna, raka benen, smörja i mig i en massa krämer osvosv och bara må gått! Det behövs, speciellt dagen innan nyår ;) Chao så länge!
Puss! ♥ /nf
 
 

I'm sexy and I know it!

 
 
 
 
Det är jag som är Nadja Fryc!

Ville bara säga...

 
...att låten "just the way you are" alltid får mig att le :)

Full rulle!

Jag och Jonas steg upp kl 09.30 för då skulle hans föräldrar fortsätta tapetsera hans rum. Jag var väl inte sådär jätte glad eftersom jag brukar vela sova till 11.00 eller 12.00, men gick upp iaf :) Vi fikade lite grann sedan for jag hem för att jag hade tänkt baka Evas saffrans gömmor, som är otroligt goda! När jag kom hem väntade jag tills Monica körde mig på affären för att handla och väl hemma satte jag igång med bakningen! Det tog typ 2 timmar men det var de värt, för de vart sjukt goda! (De jag bakar brukar typ aldrig bli gott..)
 
När jag vart klar med de så började jag klä granen. Ingen orkade ju stoppa upp granjäveln så de tänkte först inte ha någon men jag övertalade pappa att om han her upp den så klär jag den :) Tyvärr blev den inte så fin som jag hoppats på.. Efter det så har jag faktiskt inte hunnit göra annat än vila (min rygg är helt trasig efter bakningen) medans jag väntar på maten :)
Puss! ♥ /nf
 
Saffrans gömmor, bland det godaste jag ätit!
 
Min fina julgran..
 

Snaaart jullov!

Har suttit och pluggat svenska och vård & omsorg nyss ;p Har gjort klart svenskan och på torsdag har jag prov i vård & omsorg, tagga.. Tror inte att de kommer gå så bra för de är nå cp konstigt prov om Dokumentation.. Men efter det så har jag bara risk tvåan på fredag i Gällivare och sedan tar jag jullov! Fyfasiken så skönt de ska bli :)
 
Under jul ska jag som sagt vara hos pappa med en massa människor :) Sedan till nyår vet jag faktiskt inte vad som händer. Får helt enkelt vänta och se! Men mellan jul och nyår ska jag till stan och shoppa uta helvete ;D 
 
Har inte så mycket mer att berätta nu förutom att jag har gett upp pluggandet och ska bege mig till min underbara pojkvän som bor några meter ifrån mig :) Har sovmorgon imr till 09.30 så ska nog vara uppe lite längre ikväll bara för att jag kan ;)
Puss! ♥ /nf
 

Take my hand, I'll show you the wild side.

I'm strong
because I know my Weaknesses

I'm beautiful
beacause I'm aware of my Flaws

I'm fearless
beacause I learnt to recognise, illusion from Real

I'm wise
because I learn from my Mistakes

I'm a lover
because i have felt Hate

and

I can laugh
because I have known Sadness

 
 

Keep up the good work

Plugga är så jävla drygt och jobbigt.. Man ska måsta nöta in en massa fakta i hjärnan så att den tillslut börjar koka :/ Just nu pluggar jag lite etik för har prov imorgon (ovanligt? nä) men orkar fan inte plugga nå mycket! Är så jävla less på att plugga hela jävla tiden! Min far sa för några dagar sedan "Du är så otroligt duktig i skolan! Jag hade aldrig orkat pluggat varje dag som du gör" och ja, vad ska man säga.. Jag måste ju plugga varje dag för att vi hela tiden har prov/läxor/uppgifter osvosvosv. Livet är gode jobbigt ibland ;p 
 
Nu vidare till någonting lite roligare! Jonas har nämligen fått lov nu (jag får ju de först nästa vecka) så han kommer vara hemma enda tills efter nyår! Jag vart överlycklig för då slipper jag sova ensam hela nästa vecka, wiihoo! ;D 
 
Nä nu måste jag plugga om jag ska bli klar någon gång! Vill ju kunna mysa med världens finaste kille när han kommer hem :)
 
 
Medans jag sitter här hemma i kylan är mamma påväg till Thiland för att sola och bada, fusk..

Dansa, pausa

Sitter och väntar på att svenskan ska börja, de känns som att de är flera timmar tills dess.. Efter de ska vi sedan dansa i gympasalen tsm med alla 2:or, de ska bli kul! Haha nä, dansa är inte min grej ;p

Ska sova hos Högström inatt så att jag får sovmorgon till 09.40! Hur skönt låter inte de?! Annars hade jag måstat ta 07.10 bussen och komma till Jokkmokk kl 08.00 typ :s De hade varit f.ö.r.j.ä.v.l.i.g.t! Men jag har som tur att Högström bor typ 15 meter från skolan, de bor fan på skolområdet :D Mehehehe! Nä nu ska jag spela nå spel på mobilen och vänta tills vi börjar!
Puss! ♥ /nf





YOLO

Håller på att fixa mig lite för kvällen :) Ska ut med nå folks och göra byn osäker ;) Vi får väl se vem som bryter benet i helgen!
 
 
Sminkningen är färdig dock inte håret, därav frillan ;)

Julstämning

Håller på att baka lussebullar just nu och medans lyssnar jag på julmusik :) Jag är inte så jätte mycket för jul men ibland kan de vara skönt att veta att snart så får vi lov och då får jag äntligen träffa alla mina syskon igen ♥ Sedan ska jag och ett tjejgäng ha julmiddag tillsammans hos Elisa, ska bli så mysigt! :) Min jul i år kommer iaf bli super bra, för alla kommer till pappa (till och med Rasmus!). Den enda jag kommer sakna på julafton kommer vara Jonas ;p Men får mysa med honom innan och efter jul :)
Puss! ♥ /nf
 
 

Min finaste skatt ♥

Jag längtar tills jag gått ut denna piss skola och kan flytta till Luleå och bo med min älskling! Saknar han så grymt mycket och varje natt jag måste sova själv känns som en mardröm! Älskar dig obeskrivligt mycket Jonas Sundkvist ♥
-

Jävla julklappar..

Finns det nå jobbigare än att köpa julklappar till en kille?! ;o
 
Om det finns någon där ute som har en lysande idé får ni gärna dela med er ;p

Girls night

Kl 17.30 kommer bruttorna hit (Sara, Camilla och Una) och då ska vi käka middag, lövstek och pommes, sedan ska vi nog bara sitta och svammla, ta kort och spela en massa spel :) Ska bli skönt att bara för mysa med dem en kväll, de var ett tag sen sist :) Om jag känner oss rätt kommer vi leva om än del så jag förvarnade min far att vi kan bli rätt så galna men som tur är så är han själv galen så det kommer typ sluta med att han sitter med oss och skämta osv.. Det hade varit typiskt min far haha ;p Nu ska ska jag fixa mig lite, välja nå kläder och sedan invänta de andra :)
Puss! ♥ /nf