One more night

Jag är redan skolless ska ni vet.. Vår lärare i VO suger, vi har sämst schema, vi har nya lärare i alla ämnen förutom svenska och schema läggaren har just tagit bort våran enda sovmorgon.. Kan den här dagen bli sämre?! Nä nu vill jag gå ut skolan, iaf Bokenskolan.. Min dag för övrigt har varit rätt boring. Har suttit med svenskan i typ 1-2 h och efter det åt jag, har inte hunnit med så mkt mer ;p Men ska snart ut och gå en timme elr nå hade jag tänkt och vi får se om Sara och Camilla följer med också :)
 
Imorgon så kommer jag hem 4, om jag inte minns helt fel, vilket känns förjävligt eftersom vi slutade 10.00 förr på fredagar :/ Det känns som att de här läsåret kommer vara det värsta året i hela mitt liv, helt ärligt.
Puss! ♥ /nf
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haha, alla har vi varit mindre ;) Från 2009 typ.
 

 

 
 

 

Vård & omsorg

Förra året tyckte jag att vård och omsorg var kul, i år är det värdelöst! Våran nya lärare är mycket olik (och väldigt speciell) Erika och allt har blivit mycket tråkigare nu..

Gud vad jag saknar Erika just nu! :(

Fuck..

Mina jeans sög balle så måste skicka tillbaka dem och jag är skit trött! Dessutom så får vi ingen sovmorgon imorgon (vilket jag har sett fram emot hela veckan..) eftersom rektorn ska prata om nå skit! Less tjej häraaa!

Mer kläder ♥

Eftersom jag ska börja träna så tyckte jag att jag borde beställa hem lite nya träningskläder (ett diadem fick också hamna i shoppingbagen)! And here we go ;)
 
 
 
 
Efter att jag beställt kläderna så kommer mamma och säger att jag kan få välja ett till par byxor och en till tröja (fast från Ellos), så de tackade jag inte nej till ;D
 
 
 
 
De blev kanske lite för mycket rosa om ni frågar mig, men det var så svårt att hitta svarta kläder (min älsklingsfärg) i min storlek.. Men det här blir bra ändå! :)
 -
Men nu ska jag lugna mig med shoppingen eftersom jag även köpte kläder i Luleå.. Så har nästan shoppat upp hela min lön på kläder ;s Hemskt!
 
 

Bea - Bästa bloggen för sund Viktminskning

Jag är med i en tävling på Beas blogg :) Det är hon som har bloggen http://svettlukt.myshowroom.se/ som jag har skrivit om tidigare :) Jag hade vela vinna "Kom i form" kitet som hon delar ut åt vinnaren/vinnarna eftersom det hade varit en sjukt bra start för mig nu när jag ska börja träna på allvar (har ju som bara sagt att jag ska börja men sedan blir det ju inte av), och jag tror att det skulle få mig mer taggat till att träna då jag får en massa grejer som hjälper mig på traven! :) Jag vet att chansen kanske inte är så stor men jag vill iallafall försöka eftersom jag tycker att denna tävling/bloggaren ändå är värt ha blogga om :)

Önska mig lycka till!

 
 
Här har ni Bea :) Ge mig hennes kropp!!

Stora staden

Sitter just nu i Jonas lägenhet i Luleå. Vi (jag, Jonas och Alvin) drog hit igår kväll för att Jonas ska plugga lite och umgås med Anton, så jag följde med. Igår så hann vi bara fara på affären och köpa mat eftersom vi kom hit kl 23.00 men idag har vi varit runt lite i Luleå och vi hann även med en sväng till Piteå :) Jag har fyndat lite mer på HM och så har jag köpt 2 skolböcker och 1 penna ;p Så nu är jag redo för skolstarten ;)

Ikväll skulle vi kanske dra och äta på Allstar, det beror väl på om dem har nå pub kväll ikväll så att man måste vara över 18 år och om det inte är fullt :) Vi kanske hittar på nått annat kul också, vi ser väl ;)
Puss! /nf


Shopping!

 
 
 
 
 

The fire

 


That you are the fire, baby, the fire
And I don't need no water, and I don't need no water
You are the fire, baby, the fire
And I don't need no water, no I don't need no water ♥

Magic mike

Har inte så mycket att berätta förutom att på onsdag drar jag till Luleå med brudsen (+ Linus och Martin) och kollar bio, vi ska nämligen se Magic mike! Spännande! ;) Och på fredag kanske jag följer mor till stan :) Annars har jag inget planerat under veckan vilket känns lite trist.. Men jag är ju ledig nästa vecka också så får se till att hitta på någonting roligt! ;) 
Puss! ♥ /nf
 

Tog denna bild när jag (Monica & pappa) for till Finland på hundutställning i Kemi :)

Pot of gold - professional powder!

Jag älskar mitt puder jag köpte på Nolia i veckan! Prövade de på Nolia men jag vart som osäker på om jag skulle köpa de eftersom hon som hade sminkat mig (fick testa de) stoppade bara på kinderna å pannan typ så var lite brunare där så såg ut som ett miffo.. Men köpte de till sist och prövade det för ett tag sen och de var så bra som dem sa att de skulle vara! Det täpper inte igen porerna vilket är otroligt skönt och den finns även bara i EN färg, och den färgen rättar sig efter din egen pigment! Så man behöver inte tjorva och försöka hitta den färgen som passar en själv bäst utan pudret rättar sig efter peronens egen pigment :)
 
Dock så brukar jag aldrig lägga ner mkt pengar på smink (en dosa för 200 och två dosor för 300, köpte två st) osv men gjorde de iaf, så jag slipper hålla på och leta färgen som passar min pigmet, vilket jag tycker är as jobbigt.. 

Tog någon bild också men det syns inte så jätte bra på bild ;p Och en annan sak som var lite cool var att när man först sminkade på de så glittrade de som tusan men efter en stund lägger de sig? Så man är inte så glittrig som man tror att man ska bli ;)
 
De ser glittrigt ut men det är inte så mkt som på bilden :) 
 
 

I like it!

Om man vill komma i form och bygga muskler rekommenderar jag denna blogg:
http://svettlukt.myshowroom.se/

 
Jag har bestämt mig för att börja träna nu när skolan börjar. Förr så joggade jag 3 ggr i veckan i typ 1,5 månad men sedan vart det sommarlov och då vart jag skit jäkla slö... Men, men jag får se till att skärpa mig nu! Och denna blogg kommer garanterat hjälpa mig på vägen!

Njakkaurekalaset!

Jag skiter i Luleå kalaset i år. Orkar inte slösa en massa pengar på det då det inte är några bra band och när man inte heller är över 18 år (vilket dem flesta av mina vänner är som ska dit och dem kommer väl för det mesta sitta i öltälten). Därför har jag och älsklingen bestämt att vi drar till Njakkaure ist! :) Han orkade nämligen inte heller fara dit och slösa flera 1000 kr. Fick ju dessutom 2 st helgpass biljetter av pappa men dem har jag skänkt bort till Vickan och Enoch :)
 
Drar snart dit med Jonas mamma (Jonas och hans pappa har redan farit) och så blir det att stanna där till på söndag skulle jag tro :) Ska bli mysigt att leva stugliv ett tag! Alvin följer också med, vilket han kommer älska eftersom sist han var där vart han helt galen och sprang fram och tillbaka hela tiden :) Nä nu ska jag titta om jag hittar något mer jag inte får glömma att packa ner! :) 
Puss! ♥ /nf