Done!

Vi är snaaaart klar med huset! (Jag har målat klart för en timme sen, men Fredrik och Johan håller på ännu) Vi blir antingen klar idag elr imr på morgonen! Känns gode skönt att det snart är över, för det har inte varit så speciellt kul ;p Huset var iaf skit snyggt (enligt mig) och jag bara älskar färgerna! Jag har just nu skit, förbannat, piss jävla ont i ryggen och det känns allvarligt som att jag kommer svimma när som helst.. Så Monica har fått smörja in min rygg med ormsalva och sedan har jag fått en lite starkare alvedon än vanligt. Jag hoppas bara det hjälper ;p
 
Min morbror med familj/släkt har ju varit här ett tag och det har varit otroligt roligt! Har saknat dem massor! Fick dessutom träffa Kellys (kusins) söta små hundar, hon har nämligen 2 mopsar! ;D Dem kom på tisdag kväll och for idag vid 12.00 tiden. Jag hoppas att vi far till Malå snart och hälsar på dem :)
 
Idag har jag inte gjort så mkt annat än måla ;p Eller har ju hunnit med att fara till Jokkmokk en sväng och fixat min lön. Men annars så har jag bara slavat ;p Så har inte något speciellt intressant att berätta!
Puss! ♥ /nf
 
 
 
Orkar inte lägga in några bilder, är så slut just nu..

Mums!

 
 
Douglas Booth, vilken snygging!
 
 

Photography

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


I love my camera & my beautiful dogs!

Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday.

Detta kommer bli en av dom bästa veckorna på hela sommarlovet! Min morbror, hans frun (min gudmor) och hennes bror med familj och min kusin med kille och deras hundar kommer nu till veckan, redan imr! Har inte träffat dom på typ 2 år, så ska bli riktigt kul ;D Sedan kommer Fredrik (brorsan) upp på onsdag kväll och på torsdag/fredag ska vi måla huset och äta en massa smörgåstårta :) + mina underkläder som snälla Monica köpt åt mig kommer i veckan, bibloteket öppnar idag efter att ha haft semester, yr.no har inte visat regn imr elr onsdag m.m! Det blir alltså en vecka med en massa bra/roliga grejer ;D Det enda dåliga är att Jonas har dragit iväg å jobbat i Gällivare i en vecka tror jag de blir..
 
Idag så vaknade jag 11.10 ensam i sängen, älsklingen hade farit till Gällivare redan kl 08.00.. Så gick upp och började städa hans hus och sedan gick jag hem. Har inte gjort så mkt förutom att laga lunch, läst, handlat, läst och gått med hundarna ;p Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite till och sedan ska jag väl börja med maten, det blir nämligen tacos idag :) 
Puss! ♥ /nf
 
 
Här hade jag tänkt lägga in nå fina bilder från morbror Peters 50 årsfest men TYVÄRR har min mor raderat ALLA mina bilder så ni får nöja er med några andra bild!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saknar dem här busfröna ;*
 
 
 
 
 
 
 

Ge mig underkläder!


 
 
 
 
 
 
 

We are young

Jag har inte så mycket att berätta, därför skriver jag nästan aldrig i bloggen.. Men kan meddela att jag nu ska spela kort med min gamle far och Monica och jag kommer vinna, så ni behöver inte hålla tummarna för att jag vinner, hehe ;) Puss! ♥ /nf

A hero lies in you

 


‹ And then a hero comes along

With the strength to carry on

And you cast your fears aside

And you know you can survive

So when you feel like hope is gone

Look inside you and be strong

And you'll finally see the truth

That a hero lies in you ›


party on the lake

Ska snart hoppa in i duschen (Jonas är på toaletten just nu) och sedan ska jag fixa mig lite och sedan klä på mig, sedan bär de av till Party on the lake! Är inte så jätte taggad pga att solen inte är frammen men jag skiter i det ändå ;p 
Puss! ♥ /nf