Love life!





<3


!!!

Känslan som uppstår när man ser att en spindel kryper upp efter ens bröst!!
Höll på att svimma inne på tona idag men andra ord..

Just me

Sitter hemma ensam och läser en bok :) Ganska så mysigt men även ganska så trist ;p Jonas är med nå vänner så får väl ta död på tiden med att läsa tills han kommer och hämtar upp mig så att vi kan dra till honom och sova ;p Jag har även hunnit färga håret, gått en promenad runt kvarteret (med hundarna) och sedan gick jag hem till Sara och lånade boken jag håller på att läsa just nu :) Så lita nytta har jag väl gjort!
 
 
 
Gjorde flätor efter att jag duschat så det blir lockigt till imorgon :) Tycker tyvärr inte om när jag har de för jag ser fan ut som 10 år ;s Har förresten på mig min finfina skjorta på bilderna, I just love it! :)
 

Wiiho!

Idag har vi varit i Luleå med Bokenskolan! Alla tvåor drog dit och kollade på 2-3 föreläsningar och 1 teater :) Föreläsningarna sög med teatern var as roligt! Skrattade så jag grät ;p Jag, Sara och Camilla så iaf bara dem först två föreläsningen och teatern sedan drog vi in till stan (vi var på Porsön) och shoppade :) Var faktiskt riktigt kul och jag blev 4 bhar, 4 trosor, 1 skjorta och några småsaker rikare! Hur härligt låter inte de? ;) Som vanligt kunde jag inte hålla mig borta från undekläderna, men jag behövde verkligen de! Eller? ;p

Puss! ♥ /nf
 

Happy chey hära! :)

Jokkmokk

Jag är fortfarande kvar i Jokkmokk. Men jag ska ju faktiskt sova här (hos Camilla och Amanda Högström) så jag är nöjd ändå! :) Vi ska snart dra till stallet för Amanda ska ju rida Ruttan så blir väl att kolla lite på de och sen så ska jag väl köpa nått gått och lägga mig framför smallville hela kvällen eller läsa en bok jag fick låna av Sara igår :)
Puss! ♥ /nf

Just nu är jag glad för imorgon har jag sovmorgon!

 
Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy :)

Rigth back at ya!

Ja ni, idag när jag skulle kliva av bussen ramlade jag framlänges och slog i trottoaren.. Snacka om pinsamt! (som tur är var det bara busschauffören som såg mig, men ändå!). Jag trodde att jag skulle dö av pinsamhet! Och när jag väl haltade hem så kom Peter, Sara och Camilla och körde mig den lilla biten som var kvar, men det uppskattades! För mitt knä sved som fan och jag som hade tänkt ut och gå broarna idag ;s Aja jag får skylla mig själv, som rubriken lyder (right back at ya!) ;p
 
När jag kom hem satt Camilla Högström och mor min å prata så det slutade med att jag följde Camilla till stallet och hämtade upp Amanda :) Vi var där i typ en timme innan vi for hem igen. Och då åt jag uta fan och sitter nu framför dator, även fast jag måste plugga.. Har nämligen matteprov imorgon :/ Så nu blir det väl att plugga till ikv.. Men som tur är har jag sovmorgon! ;D
Puss! ♥ /nf
 
 

Sliten

Gud vad jag är trött idag, helt sjukt! Jag vill bara lägga mig under täcket i sängen och stanna där resten av dagen/kvällen ;p Men de blir nog att käka middag och sedan dra till Joel där älsklingen och några andra är och äter :) Sedan får vi väl se vad vi hittar på!

Helst av allt hade jag velat att mina böcker kom så jag kunde lega inne hela dagen och läsa, men dem kommer först om 2-4 dagar :/
Puss! ♥ /nf
 
 
 
Har tagit lite kort med pappas samsung 3 igår, bilderna blir mycket bättre än dem jag tar med min samsung (den första)..
 
 

Jag gillar böcker

 
 
 
 
 
 
Komsi, komsi ;)
 
 
 
 

Godnatt!

 
 
 
 
Nu säger jag & Alvin godnatt! :)
På sista bilden ser ni hur vi brukar sova om nätterna :) Jag brukar borra in ansiktet i hans mjuka päls  

Happy!

Nu har jag gjort ett nytt försök! Har beställt 2 par jeans från nelly idag och jag hoppas av hela mitt hjärta att dem kommer att passa! (dem jag beställde från HM fick jag ju skicka tbx för dem satt inte alls bra). Och medan jag ändå höll på så beställde jag ett par skor och en klänning också, haha jag hunde inte låta bli!
 
 
Kan dem komma typ, nu!
 
Klänningen är inte så märkvärdig men det passar mig bra! :)
 
 
Skorna ser lite speciella ut men jag gillar dem! :)

Mysigast ever!


Min älskade Alvin är alltid så jävulska mysiga att sova med så varje morgon när jag ska gå till skolan och han ligger i min famn och sover vill jag inte gå upp! 

 
Haha jag såg inte lite förbannad ut! ;p Men det beror på att jag var nyvaken när kortet togs..

Living my life

Sitter och väntar på att mamma ska komma förbi med Elin (hon är personlig assistent åt henne), då ska vi nämligen gå broarna runt (och kanske lite längre). Har ju börjat gå broarna runt 4-5 ggr i veckan och jag hoppas att jag verkligen fortsätter med det tills sommaren! Vill ju gå ner lite i vikt, för de hade inte varit helt fel :)
 
Efter promenaden ska jag äta lite tacogratäng (för andra dagen i rad ♥) och sedan plugga historia tills ögonen slocknar! ;) Kanske inte världens roligaste sysselsättning men plugga måst man göra även fast man inte vill.. Jaja nu vet ni vad jag kommer göra hela dagen! 
Puss! ♥ /nf
 

 

Jag är redo! 
 

Bye

 

Never leave me here alone

 


Mamma, Pappa, Sandra, Rasmus, Johan, Fredrik, Tim, Tindra, Isadora, Billy, Jonas, Alvin, Camilla, Sara, Una, Annika. Lämna mig aldrig, jag klarar mig inte utan er! ♥

Sjukling

Skolan idag har varit as tråkig, eller iaf den två första lektionerna (vård & omsorg och samhälls, det värsta ämnet någonsin!). Sista lektionen var historia och då skulle vi bara göra ett läxförhör/prov som gick as bra, kunde alla frågor :) Slutade efter det men var ändå tvungen att vänta på bussen så jag, Sara och Camilla jobbade lite med frågorna som vi ska svara på i historia till nästa vecka :) 
 
Hade sovmorgon idag och bara tre lektioner (skööönt). Så när jag väl kom hem la jag mig framför Smallville, men de slutade med att jag somnade ;p Mor kom in å väkte mig när de var mat och då vart jag lite små less för det var fisk och potatis, så jäkla äckligt.. Men som tur var hade vi mackor jag fick äta ist ;) Har nyss kollat runt lite på aftonbladet för jag och Camilla ska redovisa 3 st nyheter var imr, så nu har jag fixat fram dem :) Fundera på om jag ska gå broarna eller 97:an idag, är lite små slö så det skulle vara skönt att bara behöva gå 97:an.. Men jag får väl gå lite i byn också isf! :) 
Puss! ♥ /nf

Ååååh..

Nageltrånget på stortån blir bara värre, det varar, gör ont och äcklar sig och nu har jag även sträckt vaden så jag knappt kan gå! Och som sagt är jag as förkyld.. Ååh vad det suger att vara mig just nu! :(


Så här ledsen är jag just nu, hahaha!

Someone have to work

Jag har kommit på att fotbad (med massage) är min grej! Det är ju otroligt skönt! Speciellt när den vibrerar och bubblar som bara den ;p Jag sitter just nu med ett fotbad faktiskt. Jag bestämde att jag lika gärna kunde mysa till det lite nu när jag faktiskt måste jobba.. Vissa måste ju tyvärr plugga :/ Har samhälls, psykologi, vård & omsorg och historia att jobba med idag. Men det är bara att se glad ut och göra det jag har blivit tillsagd. 
 
Något som inte heller är så otroligt roligt är att Jonas smittat mig så nu är jag snorig som ett svin och jag har även ont i halsen.. Men jag älskar honom ändå ;) Nä men nu vet ni ju vad jag ska pyssla med hela dagen, kanske drar en svång runt broarna efter middagen, men annars blir det plugg!
Puss! ♥ /nf
 

Igår skulle finaste storebror Robin fyllt hela 19 år. Grattis du vackra ängel ♥

Dear sun, I love you!

Idag vart det finväder! Gud så glad jag vart när jag vaknade och såg att min bästis (solen) hade kikat förbi! ;) Dock var jag liite små bakis med som tur är gick det över på 1 timme. Som jag skrev igår så gick jag, mamma, Elin,
Alvin och Ceasar borarna runt :) Det var otroligt skönt när det var så fint väder! Vi gick direkt till macken efter vi gått broarna och då köpte jag en ramlösa och mamma tog lite kaffe så satte vi oss i solen och bara njöt :)
 
Väl hemma så gjorde jag i ordning ett till fotbad för att min stortå kommer annars bli min död.. Det gör så svinit ont och efter att jag gått så långt dunkade de bara i tån ;s Jag hoppas att detta verkligen hjälper för annars amputerar jag bort! ;p Efter fotbaded ska jag dra till far min en sväng och jag ska nog troligtvis äta där också :) Vad jag ska göra ikv återstår att de ;)
Puss! ♥ /nf
 
 


You're all I want, you're all I need, you're everything

Glädjen som uppstår då man har helg! :D Så otroligt skönt och det behövdes efter denna dag för jag har varit gode irriterad idag på skolan.. Jag har annars inte gjort så mycket idag än att vara på skolan ;p När jag väl kom hem så la jag mig i sängen och skulle se serie men det sluta med att jag gick in till huset och fixade mig ett fotbad med såpa. Jag har nämligen nageltrång och det gjorde så sjukt ont och far min sa att det kunde hjälpa :) Det gör forfarande ont, men inte lika mkt. Efter det så duscha jag och käka pizza ;) Ska snart sminka mig lite och sedan blir det väl att dra till Enoch skulle jag tro :)
 
I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vet bara att imorgon ska jag gå broarna med mor :) Resten återstår att se ;)
Puss! ♥ /nf
 
 
 
De här får bli ett lite tråkigt inlägg för jag har inga bilder att dela med mig av pga att jag skriver från mammas dator ;p
 
 
 

Broarna runt

Gud så skönt det var med sovmorgon idag! Helt otroligt underbart! Jag var inte alls så där jobbigt trött som jag brukar vara på morgonen, awesome! :) Synd att vi bara har sovmorgon på torsdagar :/ Min dag har varit helt okej. På vård och omsorgs lektionen så höll vi på med några ord och svarade på några frågor och på samhälls svara vi också bara på några frågor :) Sista lektionen hade vi historia och då pratade ju Ingrid på som tusan så när det bara var 20 minuter kvar så fick vi svara på några frågor (igen!). Så min dag har varit rätt så lugn ändå ;p
 
När jag kom hem hade mamma bakat potatisbakelse (kärlek) så jag var ju bara tvungen att äta en innan maten och även efter ;) Maten hon gjorde var inte heller helt fel! (Fläskfilegrytan med wokade grönsaker i och ris). Jag ska nu går med hundarna och efter det så blir det broarna runt! :) Jag tror att Alvin får följa med den här gången också :)
Puss! ♥ /nf
 

 

Back to school

Nu har allt pluggande satt igång.. Jag har eng, sve, samhälls och historia att plugga :/ Så jag tänkte börja med eng så jag får det bort gjort! Sedan går jag väl vidare till restan.. Vi har ett as jobbigt schema i år men får tänka på att i 3:an har vi det nog rätt lugnt! :)

Nu har även Jonas börja skolan i Luleå så får bara träffa honom på helgerna nu :/ Känns ganska så ruttet att inte få sova med honom och mysa med honom, men vi har överlevt ett år redan så nog klara vi av det :) Nä men nu måste jag verkligen göra lite nytta!
Puss! ♥ /nf