Morsdag och Jonasdag!

Idag är det morsdag! Jag är faktiskt jätte dålig på att köpa presenter till mamma och pappa när de är mors/farsdag vilket är lite synd.. Men det är så svårt då man inte har pengar osv. Just nu är jag pank och har varit de i 2 veckor ungefär :/

Vid 11.00 tiden idag kom Jonas hem till mig, snacka om att jag blev överlycklig! Min fin, fina pojkvän! ♥ Han hade dessutom köpt två par converse till mig! Ett par vita och ett par svarta :) Dom var dock lite för stora men as sköna! Han är då för snäll! :) Så nu när han är hemma ska vi bara mysa ner oss i sängen och se film å äta massa gott (chips, popcorn och cola). Det finns ju inget bättre än att få mys med pojkvännen! :D

Nä nu ska jag se lite film och sedan äta middag och duscha med min andra halva!
Puss! ♥ /nf


Finaste du!



Mina nya skönheter!

Happy

När jag är sur (som nu) så gör den här låten mig glad igen och jag glömmer allt det dåliga! :) Love it!



Sommaren är här!

Igår och idag har jag verkligen känt av sommaren! Det är 20 grader i skuggan/när solen är i moln, vilket är underbart! Har legat ute både igår och idag å njutit! Sommaren är verkligen världens bästa årstid, helt klart!

Jag har sovit i Jokkmokk inatt. Det var inte riktigt planerat att jag skulle göra det utan planen var att dra på en ragg till Jmk och släppa av några människor och sedan dra hem igen. Men som sagt gick det inte som planerat.. Jag var så gudens förbannad på en person så det kändes som att jag skulle kunna ta en yxa och hugga av honom huvudet! Så idag vet jag inte om jag ids dra till Stefan ikv och festa, är fortfarandra lite sur.. Nåja ska nog dra på mig någon tröja (sitter i shorts och bikini topp) och sedan fara på konsum och köpa en dricka. Är gode törstig och vi har bara vatten hemma :( Efteråt ska jag bara ligga och schteeka!
Puss! ♥ /nf




Bilderna blev typ svarta för att det var så ljust ute :)


Summer ♥

2 helvetesveckor kvar!

Det är bara 2 skolveckor kvar sedan är det sommarlov! Dra mig baklänges vad det ska blir skönt! Har längtat som en tok och snart så är den här! ;D Och jag måste fan hitta på mycket till sommaren, inte bara sitta i Vuollerim! ;p

Jag missade iallafall bussen till skolan idag.. Ni kan ju tänka er hur jävla förbannad jag var! Och jag hade skitsvårt att somna om bara för att jag var så sur. Jag börjar alltid må psykiskt dåligt då jag missar en dag i skolan eftersom jag inte vill hamna efter, men idag hade vi bara en lektion i Jmk och den kanske inte är så farligt tänker ni, men jag skulle faktiskt ha ett läxförhör idag på 60 engelska ord men de måsta jag ha imorgon ist, tsm med redovisningen!! Hur jobbigt blir det inte med två svåra/jobbiga grejer på en och samma lektion! Åååh vad less jag är på mig själv för att jag var så jäkla trött.. Aja nu får jag iaf försöka fixa detta! Hade iaf min andra lektion i Vlm med Mats. Vi var och kollade på en massa fåglar osv och det var faktiskt ganska så kul :) Iaf när vi fick kolla på svanarna ;p 

Slutade där vid 13.20 eller nå och då drog jag hem och spelade Diablo 3 till kl 15.00 då Tim kom hem. Har fan inte spelat de sen i lördags så var gode sugen nu ;p Så hann med att spela ett litet tag :) Har sedan bara suttit och pluggat.. Fun? Nä inte precis. Ska fortsätta nöta in allt jag ska säga på redovisningen och sedan ska dom där förbaskade orden också nötas lite mer på.
Puss! ♥ /nf



PS: orkar inte ladda upp bilder från idag så jag snodde en bild av Verut!





Prov i engelska på onsdag

Upphöra - Cease
Fullkomligt - Literally
Krossat - Shattered
Underlägsen - Inferior
Uttråkad - Blasé
Inte någon - Nary
Fläckfri - Flawless
Munter - Cheerful
Krävande - Demandig, Stifling
(2 ord)
Härlig - Delectable
Krångligt - Awkward
Begär - Desires
Graciös - Graceful
Jämrat mig - Moaned
Nivå - Altitude

Klumpig - Bungling
Vrak - Wreck
Släppa loss - Brust loose
För evigt - Enternally
Kvittra - Chirping
Mjälte - Spleen
Skadeglad - Spiteful
Motbjudande - Repulsive
Träpanel - Paneling
Knölig - Lumpy
Upprymd - Elated
Sälja - Peddling
Förtära - Consume
Vimla av - Swarming



Nu kan jag 30 engelska ord till provet, nu ska jag bara lära/nöta in dom andra 30..


?!#=!("!!#!"¤%!"??!!

Hur fan ska jag klara mig i 2 veckor?! Älskling, kom hem! :(








Lördag den 19.

Det är idag Jonas drar till Luleå för att imorgon dra vidare till Alanya.. Jag är inte LITE avis på han och han vänner :( Dessutom kommer jag inte få träffa honom på 2 veckor vilket känns förjävla hemskt! Men men, han får ju iaf fara iväg och ha kul vilket han förtjänar! :)

Jag har inte gjort så värst mkt idag. Har hunnit med att spela lite Diablo 3 (som för övrligt är skit kul!) eftersom Jonas tycker att jag kan få spela medan han är i Alanya! :) Sedan har jag legat i sängen och myst, kramats och busat med Jonas tills han skulle till sin mormor och morfar (hans morfar fyller typ 80 år :D) så då drog jag hem till far! :) Här har jag då bara hunnit plugga och suttit lite vid datorn ;p Ska plugga vidare snart och äta lite sedan ska jag väl säga hejdå till Jonas och deppa :( Nä men ska väl se nå film och mysa med tha family!
Puss! ♥ /nf











Några bilder på mig och Sara från igår :)


Som jag har längtat

Nu är det äntliiiigen helg och jag ska bara njuta av de! (förutom imorgon, sön, mån och tis för då ska jag plugga) Men annars ska jag ta en fet jävla break från allt pluggande! Det förtjänar jag, för jag klarade faktiskt provet vi hade igår ;)

Just nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta upp mig och min andra halva (Alvin) och så ska vi dra till pappa och mysa på med dom andra hundarna! Sedan blir det nog att umgås med Jonas när han kommer hem från stan eftersom han drar ju till Alanya med sina galningar till vänner på söndag så vill hinna umgås med honom så mycket som möjligt innan han lämnar mig (i 2 veckor!!!). Jag tror dessutom att vi ska ha en kväll för oss själva (alltså mysa på i soffan eller sängen med massa gott!) för de var alldeles för längesen sist! ♥ Nä nu måste jag dra ihop alla mina grejer som ska med till pappa!
Tjaaao! /nf

Tack syster!

Jag är så jävla gad över att Sandra fick barn när hon var 15 år. För annars hade jag inte haft värdens bästa syskonbarn! Dom är så otroligt gulliga! Satt för ett tag sen bredvid Isadora och nynnade på en låt medan jag strök henne på huvudet, och det kändes som att mitt liv stannade upp för en stund. Det var bara jag och Isadora som kollade varandra i ögonen och log! Det är bland det bästa känslan jag har haft på vääääldigt länge! ♥

Jag älskar er Tindra, Isadora och Billy! Ni är bland det bästa som har hänt mig! ♥

I'm going crazy

Efter skolan idag så for jag hem en snabbis sedan drog jag på pizzan med Sara Och Camilla :) Dom åt medan jag satt och var social! :) Hade tyvärr inte pengar till att köpa nå mat så fick hoppa över de ;p Efter det så drog jag hem för att själv äta (vart nå mikro mat eftersom mor hade ätit i stan) och sedan så drog vi till systeryster en snabbis :) Satt där med henne, Helena och mamma samt barnen. Vi pratade och bara myste på! :) Ska ju vara barnvakt åt dom imorgon mellan 23.00 - 00.30 för syrran ska stå i garderoben på folkan :)

Drog hem efter ett tag och då gick jag med hundarna och sedan var det bara att börja plugga, igen.. Börjar bli ganska så van vid att måsta plugga varje dag men det är fortfarande jobbigt. Har dessutom haft lite små ont i huvudet hela veckan, måste ju bero på att min hjärna håller på att brinna upp av alla anträngningar, min stakars lilla hjärna :( Har iaf gjort klart den där jävla idrotts läxan Lars gav oss och den var gode jobbig! Men nu är det klart och nu så pluggar jag Specialpedagogik (som för övrigt är ganska så svårt..) eftersom vi har prov på tisdag.

Vet ni vad jag vill just nu, mest av allt i hela världen?? ........ ATT DET SKA BLI SOMMARLOV!
Nä nu måste jag plugga skit specialpedagogik..
Puss! ♥ /nf


Plugg

Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,
Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,
Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,
Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg,Plugg!!!



När tar detta helvete slut?! :'(


Grattis din snygga fan! ♥

-

-
-


Grattis Sara!
Hoppas du får en awesome födelsedag! ;D

kladgvsbhpåaz

Jag har tråkigt! Min helg kommer vara tråkig!


Usch och fy

Har ni någonsin känt ett väldigt stakt hat mot en annan människa, känt att ni hade velat slå, misshandla och spotta på en annan människa mer än någonting annat? Det har jag, alldeles nyss när jag såg den vidrigaste dokumentären någonsin..

Just nu, på SVT2 visar dom en dokumentär om minkindustrier, där dom helt enkelt dödar minkar för pälsens skull. Jag finner helt enkelt inga ord, det är så otroligt sorligt att se och det gör mig så jävla arg.

Dom små djuren är instängda i minimala burar och dom får inte en enda lugn stund eftersom dom blir uppspelta, stressade och panikslagna av att vara instängda i så små utrymmen. Och om dom är flera stycken i en bur kan dom i värsta fall börja äta på varandra! Helt ärligt gör det ont i hjärtat att se, vill bara kräkas på människorna som gör detta och stänga in dom i små jävla burar och sedan flå dom levande! Hur kan man har hjärta att göra något sånt mot ett djur?! Jag har aldrig förut varit emot äkta päls, har inte riktigt brytt mig i de, men nu lovar jag er att det är bland det värsta jag vet! Jag kan bara hoppas och be att detta en dag blir förbjudet och straffbart för dom äckliga människorna som gör detta..

Har iaf bytt kanal nu, klarade inte av att se dom ta minkarna till huset där dom slaktades och hur dom sliter minkarna i svansen och är våldsamma mot dom när dom försökter fly för sina liv.. Huvva :( 











Flådda minkar


Här ser ni deras små burar..




Vid 5:40 kan nu se hur uppspelta, stressade och galna dom blir av att vara instängda.
 


Jag varnar känsliga tittare! Jag började själv gråta mot slutet och fick stänga av. Och som ni ser är det inte bara minkar som behandlas på detta brutala sett, utan alla pälsdjur..

I hate school right now

Just nu är det en massa skit pågång i skolan.. Har en massa nationella hela veckorna och sedan en massa andra prov på det vilket gör det lite körigt för mig :/ Imorgon har jag nationella i eng och sedan på tisdag har jag 2 prov och sedan på onsdag eller torsdag har jag nationella igen, and so on.
Så har inte alls någon tid över till bloggandet direkt men försöker iaf! Min dag har då varit väldigt onödigt typ. Första lektionen var eng (vilket var den enda vettiga lektionen) och då pratade bara Eva om det nationella provet vi har imorgon och vad vi bör tänka på. Sedan hade vi håltimme till kl 12.05 då vi hade NK vilket var en väääldigt onödig lektion eftersom vi bara lyssnade på andra och sedan slutade vi.. Alltså en rätt så slö dag! Men imorgon blir det inte att slöa precis, utan plugga det proven nästa vecka :/ Tur det är helg snart! :) Ska gå med hundarna nu och sedan hade jag tänkt lägga mig ner i min renbäddade och nystädade (dummsugit och skurat) rum och bara mysa tills kl blir nog mkt så jag kan sova! :)
Puss! ♥ /nf