Galet trött

Sitter och försöker plugga till religion/etik provet som vi ska ha på torsdag men jag är så otroligt trött så jag får inte in någonting av de jag läser. Och det gör de inte bättre heller att Karin har skrivit så komplicerat så att man inte förstår vad det är man ska träna på inför provet... På tal om prov, fick tillbaka mitt matte prov och jag tror att jag fick en liten hjärtattack! Jag, Nadja Fryc, hade 19 av 22 poäng! Jag har aldrig i hela mitt liv haft så bra betyg på ett matteprov (fast han kallar det test) någonsin i mitt liv :) Nä nog om prov!
 
Imorgon ska jag som sagt dra till Luleå och Gammelstan, tyvärr får jag ingen sovmorgon men jag överlever nog ;) Annars händer det inte så mycket i veckan förutom att världens finaste pojkvän fyller 21 år på torsdag och jag blir 18 år på lördag :) Jag fyller bara 2 dagar efter Jonas, ganska så planerat, eller? ;) Nä men till helgen blir det iaf att fira oss skulle jag tro :) Ska försöka plugga vidare med religionen/etiken och hoppas att jag blir lite smartare än vad jag är nu! 
Puss! ♥ /nf
 
Alvin sitter och stör mig när jag försöker plugga.

Silent hill

Det är mycket som jag längtar till i veckan, eller mycket och mycket ;p Imorgon ska jag som sagt kolla upp vad det är som gör att jag nyser hela tiden, på lördag börjar vampire diaries och nu så har silent hill 2 kommit ut! Så till helgen ska jag se både 1:an och 2:an har jag bestämt ;) 
 
Nog om allt bra, nu till det dåliga med denna vecka. Vi har prov i matte B på torsdag! Jag suger på matte och matte B är svin svårt (enligt mig) så jag måste plugga som fan till de provet.. Har redan pluggat 1,5 - 2 timmar idag och imorgon blir det ännu mer! Är gode nervös och jag hoppas att jag klarar det för annars kommer jag gå och gräva ner mig någon stanns.. 

I just want you to know who I am

 
You can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah, you'd bleed just to know you're alive.

Efter flera år...

...med nysningar ska jag äntligen till vårdcentralen och kolla upp vad fan det är för fel. Jag hoppas med hela mitt hjärta att dekommer fram till vad det är som gör att jag nyser hela tiden! Både jag och pappa har det och vi är 99% säker på att det iaf inte är någon allergi. Jag ska till vårdcentralen i Jokkmokk och även Tim har fått en tid där för att kolla varför han varit förkyld konstant i 6 månader. Jag längtar som en tok!
 
Något annat som jag också längtar till är den 30 januari! Då ska jag och mamma dra till Luleå först och så ska jag få en fransk nagelförlängning (akryl) i födelsedagspresent, fyller ju 18 år den 2 februari, och sedan drar vi vidare till djursjukhuset i Gammelstan för att göra en ögonlysning på Alvin och Råttan (tiken som han eventuellt ska paras med). Vi får hoppas att båda får UA så att vi kan para dem! Tänk er små Alvin junior valpar ♥
 
 
Jag ska göra mina naglar hos xtreme beauty i Luleå :)
 
 
 
 
Tänk er en sån här liten sötnos! ♥ To die for!

Helg

Nu är det äntligen helg! Jag har varit as trött i veckan och jag tror det beror på att när jag går upp får Jonas ligga kvar och sova vilket gör mig ännu tröttare när jag ska gå upp och även för att jag inte vill att han ska sluta hålla om mig ♥ Min finaste kille! 
 
Min dag har iaf varit rätt så lugn. Hade bara tre lektioner idag (etik, vård och omsorg och religion) och de lektionerna var väldigt slappa ;p När jag kom hem så kollade jag på One tree hill tills Jonas skrev att han hade kommit hem från motorgården så då drog jag dit och bara låg i sängen. Det slutade med att jag somnade till 21.00.. Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag legat vaken sedan 05.00 då Jonas kom hem full och började snarka ;) Det är inte alltid lätt de där men pojkvänner, speciellt dem som snarkar mycket! ;p Har inte gjort så mycket mer idag, men imorgon hade jag tänkt försöka mig på att göra en smörgåstårta, vi får väl se hur det går ;) Nu ska jag mysa ner mig mellan de finaste killarna som någonsin vandrat på denna jord! ♥
Puss! ♥ /nf

Summer

Sitter och tittar på bikinis nu, mitt i vintern. Jag saknar sommaren så otroligt mycket just nu så jag får ont i magen.. Jag älskar värmen och solen, jag älskar att bada, jag älskar att vara ute och gå, jag ÄLSKAR sommaren!
 
Jag har faktiskt funderat flera gånger på att när jag gått klart skolan (gymnasiet och högskolan) så ska jag flytta till typ Bahamas, Australien eller Hawaii (min brors kompis bor på Hawaii och han stortrivs). Jag skulle lätt klara mig utan all kyla och snö, jag önskar ju att det inte var nå snö i Sverige över huvudtaget! Men det finns ju en massa andra hinder på vägen. T.ex Jonas skulle aldrig vilja flytta till någon av dessa länder (om vi nu är tillsammans då) och dessutom har jag alla mina vänner och hela min familj här. Jag vet inte heller om jag skulle klara av att bara flytta iväg till ett annat land, det blir ju en väldigt stor omställning. Men man får väl se i framtiden hur det blir, kanske jag hamnar där någonstanns, vem vet :)
 
 
Bahamas
 
 
 
 
Australien
 
 
 
 
Hawaii
 
 
 


Valpsugen

Camilla är hundvakt åt sin syster Karolins lilla valp Nova (en blandning mellan chihuahua och papillon) så vi bestämde igår att jag skulle komma förbi idag och hälsa på med Alvin :) Nova var sjukt gullig och otroligt busig! Har aldrig träffat en sån galen hund ;D Jag ville sno med henne hem ♥ Snacka om att jag vart valpsjuk! Jag vill bara ha en egen lite sprätt som springer omkring och lever rövan! ♥ Jag fick sjukt ont i magen så det kändes som att jag skulle spy pga av att jag var så sugen på ett skaffa en valp!
 
Ska ju kanske para Alvin snart men vet inte om jag får ta en valp för pappa (vet redan att jag får det för mamma för de var hon som sa att jag skulle göra de) så det känns jätte surt.. Men om jag inte får de så tänker jag då fan jobba hela jävla sommaren så att jag kan köpa en själv! ;p Och om jag inte parar Alvin (kommer jag grina sönder) så får jag helt enkelt köpa en annan.. Hade ju helst velat ha en från honom men.. Aja vi får se hur det blir på måndag, då får vi veta om vi ska para honom eller inte. Får helt enkelt hålla tummarna!
 
 
 
 
 
 
Lilla Nova ♥

Förkyld och jäklig

Jag har blivit nå så gudens förbannat förkyld.. I morse trodde jag seriöst att tiden var inne för mig, att jag skulle dö. Jag kunde inte andas pga att näsan var igen täppt och halsen hade svullna upp (jag har troligtvis fått halsfluss..) Så jag gick upp och tog nässpray x5 innan jag kunde andas normalt igen och halsen kunde jag inte göra så mycket åt förutom att dricka iskallt vatten så att den skulle bedöva lite och så tog jag en strepsils.
 
Mår alltså uruselt, och som salt på såret börjar skolan på onsdag och jag kommer troligast vara sjuk då (iaf förkyld), fun! Den börjar egentligen på tisdag man jag har halkbanan i Gällivare då :) Aja nu ska jag lägga mig framför OTH med en popcorn skål (de kommer ju smaka mycket..) och en iskall cola! 
Puss! ♥ /nf