Hehe

-
-
-
-


De vart att lägga sig under solän tillslut! ;)

Galet

Fyfan vilken dag!
Den började med idrott där vi hade beeptest, nån boll-lek och sedan "alla bränner alla" vilket var sjukt jobbigt! Jag var slut i hela kroppen efter det.. Efter idrotten har vi alltid matte och jag hade väldigt svårt att koncentrera mig tyvärr. Svenka hade vi efter lunch och då hade vi nationella prov i svenska! Var gooooode nervös (vi skulle redovisa) men det gick rätt bra ändå :) Sista lektionen (eng) hade jag också väldigt svårt att koncentrera mig.. Så jag har inte fått så mkt gjort idag :/ Men får väl ta igen de i helgen elr nå ;p
När jag kom hem där vid 4 tiden så drog jag, Annika, Camilla, Sara och Veronica till pizzan och åt. Var inte så jätte hungrig men jag åt då nästan allt :)
Väl hemma bestämmde jag och Annika att vi skulle skita i å jogga idag eftersom det snöade (?!) ute så vi satt bara och chillade tills Enoch ringde och frågade om vi ville med till backen, vilket vi ville :) Hann typ sitta där i 10 min sedan for vi hem till mig eftersom vi fick för oss att dra ut och jogga igen för det hade slutat snöa. Men just när vi skulle ut började de snöa.. Men eftersom vi var påklädda osv så drog vi ut iaf :)
Det gick inte så bra idag tyvärr.. Mina ben var så slut efter idrotten så dom ville inte riktigt hänga med men vi joggade lite grann iaf :) Nu är det tänkt att jag ska sola men vet inte om jag orkar.. Får se hur de blir.
Puss! ♥ /nf



-

Camilla, Jag, Veronica och Annika (Sara tog kortet när vi var påväg till pizzan:)


Billybubben :*



Haha
 han är bara för söt! :)


Aj

Jag har ont i benhinnorna och höften för att mina joggingskor suger balle (har haft dom några år så dom är räätt så nötta) sedan så har jag ont i vaderna eftersom jag har spänt dom hela joggingturen eftersom jag var så jävla rädd för att halka.. Så nu går då jag och solar sedan drar jag täcket över huvudet och hoppas att jag kan gå bättre imorgon än vad jag kan just nu.. (Vi får se om jag orkar springa imorgon Annika)



Godnatt!

Mycket i veckan!

Jag kommer inte alls blogga nå mkt i veckan för jag har en massa saker som ska vara gjort! På torsdag ska jag ha nationella (muntligt!) i Svenska och sedan ska jag hinna skriva om dagcentret som jag har varit till idag! Sedan ska jag ju hinna med att springa och sola på de minst 2 dagar i veckan..
Nu vet ni iaf vad jag ska hålla på med! Ska börja med svenska provet nu iaf..
Puss! ♥ /nf

10-1

10 saker jag tycker om:
Min pojkvän
Alvin
Familjen
Sommaren
Vännerna
Musik
Fotografera
Bada
Kolla film/serie
Prata


9 saker jag tycker mindre om: 
Falska människor
Kaffe
Mitt hår
Vintern
Min kropp
Otrogna äckliga människor
Att Jonas bor i Luleå
Träningsvärk


8 bloggar jag läser:
motherhood.blogg.se
annikasofia.bloggplatsen.se
ssarawwiklund.blogg.se
llisarassa.blogg.se
aampan.blogg.se
peeetraasaandling.blogg.se
paow.se
finest.se/falsksanning


7 saker jag vill göra i framtiden:
Resa utomlands
Skaffa barn
Flytta till Luleå
Bo utomlands
Bli sjuksköterska
Förlova/gifta mig med Jonas
Göra en egen låt


6 råsnygga män/killar:
Ian somerhalder
Jensen ackles
Orlando bloom
Chace crawford
Penn badgley
Johnny depp


5 saker jag är rädd för:
Spindlar
Maskar
Fiskar
Att mista någon som står mig nära
Att misslyckas


4 ord som beskriver mej:
Pratglad
Lycklig
Onyttig
Glad


3 saker jag ser fram emot:
Att träffa Jonas
Sommarlov!
Att mitt rum hos pappa ska bli klart


2 böcker jag tycker om:
Genom dina ögon
Pojken som kallades det


1 bra låt:
Without you - David Guetta ft. Usher



Lovely friday!



Gud så skönt med helg, som jag har längtat! :)


Jag mår bra

Idag har några av mina kläder kommit!! Mina två linnen kom och så jeansen! Vart super nöjd och allt satt som handen i hansken! :) Efter skolan idag drog jag, Camilla, Veronica och mamma till ICA, team sportia och djuraffären för att handla en massa saker. Det var för det mesta mamma som handla ;p
När jag kom hem fick jag sån lust att dra ut och springa men jag hinner inte det idag tyvärr, vilket är lika bra eftersom jag redan sprungit två dagar i rad (sprang med Annika igår) så har träningsvärk och imorgon på idrotten hade jag varit död isf ;p Så ska ist se film med Camilla och Veronica där vid 18.30
Puss! ♥ /nf



GRATTIS DANA PÅ DIN DAG!!

Kall och svettig

Just nu är jag trött, kall, svettig, glad och lättad. Jag har nämligen gått/joggat broarna runt vilket jag inte gör om då de är så mörkt. Jag var så jäkla rädd eftersom det inte är nå lysen där fick jag jogga i mörkret så jag var hela tiden rädd för att nån älg elr björn skulle anfalla mig då jag minst anade de! Men som tur är överlevde jag så nu sitter jag hemma och fryser ;p Ska nog lägga mig i solariumet 30 min innan jag duschar sedan intar jag sängen för efter denna dag är min rygg helt död och det gör inte lite ont må jag säga..
Puss! ♥ /nf



Här får ni en bild på mig från sportlovet då jag var i Luleå hos älsklingen :)

Funderingar

Jag åker buss minst 8 gg i veckan och varje gång jag åker buss brukar jag fundera vääääldigt mkt, om precis allt!
Och här för några dagar sedan satt jag och funderade över föräldrar som skilt sig och hur jag tog det då jag var liten.

Min mor och far skilde sig när jag var vääldigt liten, ungefär 5 år tror jag att ja var. Och just då minns jag inte riktigt vad jag tyckte, allt var mest bara konstigt då. Att mamma inte sov med pappa längre osv. Men sedan då jag blev äldre, de var då all smärta och ensamhet kom. I  princip alla i min klass hade föräldrar som var tsm, det kanske var 1-2 st som inte hade det.. Men alla mina kompisars föräldrar var tsm förutom mina, vilket fick mig att tro att just min familj var annorlunda och konstig. Jag trodde helt enkelt att min familj inte var någon familj längre, för min mor och far inte bodde och älskade inte varandra längre. Jag kände mig många gånger utanför eftersom dom kunde sitta och prata om hur kul dom hade haft med sin familj och vad deras föräldrar hade gjort. Själv så hade min pappa dragit till Egypten medan jag bodde hemma hos mamma med Håkan och mina syskon.

Och något som jag tyckte var as jobbigt och som jag än idag tycker är jobbigt är att jag alltid måste välja mellan att fira jul/midsommar/påsk/nyår hos mamma eller pappa! Och när jag väljer mamma ser jag på pappa att han blir lite besviken för att han hade velat att jag skulle vara med han och samma gäller mamma. Förr så var vi varannan hos pappa och varannan hos mamma men det funkar inte riktigt så heller nu. Jag vill ju alltid vara hela familjen eftersom jag anser att t ex. jul ska man fira med sin familj, det är de ända jag nästan gillar mig julen, men ist måste jag fira med halva familjen.

Och något annat som är jobbigt är att mamma kan ta upp med mig hur jobbig pappa är då de gäller vissa saker (t ex pengar) och då gnäller hon till mig och berättar hur arg hon är på honom osv och pappa gör samma sak. Det är nog det jobbigaste, för det är som att dom vill att jag ska välja sida. Välja mellan min mamma och pappa! Jag vill inte stå på mammas/pappas sida och säga att hon/han har rätt om henne/honom. Jag skulle aldrig välja mellan dom, jag älskar ju båda lika mkt.


Så jag satt på bussen och undrade om det hade varit annars om dom hade varit tsm än idag? Om någon annan som har gått igenom samma sak har känt som jag eller är jag ensam om att känna såhär? Om mitt liv hade varit bättre/sämre om allt som hänt, inte hänt? osv..
Jaa, som ni märker har jag en massa funderingar om just detta.. Men idag är jag inte så jätte brydd i att mina föräldrar är skilda eftersom jag lärt mig allt leva med det och jag är ju lycklig ändå. Jag har ju Jonas, Alvin, mina vänner och såklart min familj, för även om dom är skilda så finns dom ju där för mig och dom älskar mig och det är de som är huvudsaken :)



Älskade mamma och pappa


Njakkaure, pic!


I bilen påvägen dit




Kajsa fick några abborrar ;p


De var lite tråkigt väder på lördagen..


Jonas fick också fisk :)




Älsklingen är nöjd! (Tyvärr hade han nån ful mössa ;p)




Myser vid elden :)




Jag mår gott!


Älsklingen ser sur ut ;)


Njakkaure

Helgen har jag spenderat i Njakkaure med min pojkväns underbara familj/släkt och det har vait jätte mysigt! Tyvärr är jag inte så mkt för att åka skoter och sitta ute å grilla i flera timmar som dom, men jag följde med iaf :)
Det är så mysigt att sitta i en stuga på kvällarna, jag älskar de!! Dessutom har jag pluggat matte som fan så jag har gjort alla A, B och C uppgifterna på flera sidor så jag är vääldigt stolt! Man har som tid till att göra sånt när man är i Njakkaure :) Har inte gjort så mkt annat än att åka skoter, grilla och räknat matte faktiskt ;p
Nu vet ni iaf vad jag har gjort i helgen! Vi får höras någon annan dag i veckan för nu ska jag se vampire diaries! ;*
Puss! ♥ /nf



Ni får bilder från njakkaure någon annan dag!

Depp

Idag var det den andra skoldagen på 5 veckor. Det är gode jobbigt nu när man inte varit i skolan på länge men snart blir man väl van igen. Min dag har väl varit rätt så bra, har bara varit lite små seg men det löste sig :)
När jag kom hem satte jag mig framför datorn en stund och sedan värmde jag en billys till middag (mamma jobbar kväll). Har inte hunnit med så mkt mer, typ gått med hundarna och läst en bok, annars har jag bara suttit och tittat på somriga bilder på www.weheartit.com och drömt mig bort.. Jag vill ha sommer så ruskigt myckat att det gör ont i mig och det känns seriöst som att jag ska grina! Jag vill kunna sola, kunna bada, kunna plocka jordgubbar, kunna ta finfina kort, kunna gå barfota och såååå mycket mer! JAG VILL HA SOMMAR NUUU!
Nä nu ska jag gå iväg och deppa någon annan stanns..
Puss! ♥ /nf







Älskade älskade sommar, du är saknad.. ♥

Please, give me summer now!



























Dear summer, I miss you so much and I hope I'll see you soon!


I will wait for you!








~~


12 mars 2011, bästa dagen i mitt liv!

För exakt ett år sedan låg jag hemma hos Jonas i han säng och vi låg och pratade om oss bla. Någon vecka innan hade jag sagt att jag inte ville ge mig in i ett förhållande än (eftersom jag blivit så sårad i mitt förra) men den dagen, för exakt ett år sedan sa jag till honom att jag var redo, att jag litade på honom. Den dagen förändrades mitt liv helt och nu är jag lyckligare än någonsin!

Jonas har gjort mig otroligt lycklig och glad! Jag har aldrig någonsin varit så kär i hela mitt liv och just nu känns det som att det alltid kommer vara vi, Nadja Fryc och Jonas Sundkvist, föralltid. Jag ser då fram emot att fira just denna dag förevigt med kille jag älskar så högt på jorden! Älskar dig Jonas, mer än du tror! ♥


12 Mars


I will love you till the day that I die! ♥

Lever livet i Luleå

Sitter just nu vid Jonas dator, i Luleå! Jag tog bussen imorse med Elin till Luleå :) Hon drog ju vidare till Skellefteå och jag till Jonas! Ska vara här till på fredag vilket kommer bli gode skönt. Bara få mysa med älsklingen hela dagarna (förutom då han är i skolan), men även Alvin är med den här gången så då får jag mysa med han ist! ;) Det kan helt enkelt inte bli bättre! Jag är i Luleå (min favorit stad) och jag ska umgås med mina två hjärtan i 2 dagar ♥ Just nu är Jonas på matte lektion så jag har passat på att duscha å fixat mig lite, sedan kanske vi ska förbi Petra, men annars blir det bara att mysa hela kvällen/natten :)
Ska försöka få på mig nå kläder nu så att jag inte sitter helt naken när jonas kommer hem, han kanske får för sig nå ;) Haha puss! ♥ /nf



Här skulle det varit en bild men Jonas dator vill tydligen inte lägga in den..

Imorgon händer de!

Imorgon min vänner, kommer Elin Renström till mig! Snacka länge sen det var vi sågs?! Men snart så får jag se den lilla pinglan igen! :)) Hon ska bo hemma hos mig till onsdag typ :) Så vi får hoppas att det händer en massa spännande saker i byn så att hon får se vad vi går för här uppe i norr ;)






I have miss you so much baby ♥

Lördag är en bra dag

Kl 10.00 började min dag. Jag vaknade då och gick upp å åt brunch med Jonas föräldrar, själv så skippade han de ;p Efter det låg vi och myste i sängen tills Grillen kom förbi och då bestämde vi att vi skulle dra till Jokkmokk fram och tillbaka. Så vi for dit och Micke följde också med :) Efter att dom hade shoppat en massa på systemet drog vi en ragg i Jmk och träffade då på någon dom kände som vi drog in på kaffe hos :p Vi satt där i ungefär en timme sedan for vi hem. När jag kom hem så duschade jag och rakade benen sedan har jag faktiskt inte hunnit med så mkt mer ;p Ska snart ställa mig och laga mat vilket känns gode jobbigt just nu.. Men ska iaf klä på mig nu och sedan slänga iväg ett sms till älsklingen! :)
Puss! ♥ /nf



Just nu sitter jag halvnaken i soffan och är gode slö ;p