If you don't like something about yourself, change it. If someone else doesn't like something about you, fuck them.

 
 
-

Hundutställning

Snart sätter jag mig i bilden tillsammans med Monica, Max och Messi. Vi ska nämligen till Gällivare på hundutställning :) Är inte så himla sugen på att fara dit pga vädret, det regnar nämligen.. Nä men vi får se om jag överlever och håll tummarna för att Max vinner hela skiten ;)
Puss! ♥ /nf
 
 

Finfina Maxen :)
 

Hade önskat att min lilla älskling fick följa med med icket, Monica tyckte inte att han skulle få följa med.. :(

Jag vet

Jag vet att jag suger på att blogga men har helt enkelt inget att skriva! Det enda speciella som hänt idag är väl att jag vaknade upp i Njakkaure. Jag, Jonas, Grillen och  Alvin drog dit igår. Dem skulle göra en brygga och jag for väl mest dit för att mysa :) Jag låg och läste bok och fikade hos Jonas mormor och morfar medan dem arbetade. Sedan närmare kvällen kom Petra och Patrik förbi. Vi bestämde oss sedan för att basta så de var vad vi gjorde nästan hela kvällen/natten :) När vi bastat klart duschade vi av oss och drog in till stugan och surrade en stund tills vi kände oss nöjda och gick å la oss :) 
 
Idag har jag då inte gjort ett skit värken i Njakkaure eller hemma.. Jonas, Patrik och Grillen sågade träd typ hela dagen (Petra hade dragit iväg och jobbat kl 06.00) så jag låg och titta serie hela dagen typ ;) Gick en sväng med Alvin och Kajsa (Jonas mormor). Vi kom hem typ 17.15 kanske och då har vi bara legat och myst, varit på macken, drog hem en snabbis till mig och sett serie ;) Min dag har alltså varit vääldigt slö.
 
Men det finns ju inte så mkt att göra då det är PISS väder HELA tiden.. Jag är så jäkla less på detta väder så vill bara spy. Nä nu ska jag leta reda på min man och sedan krypa ner framför en film/serie igen ;) 
Puss! ♥ /nf

Alvin 2 år!

Idag fyller min älskade Alvin hela 2 år! Jag är så glad att han är just MIN hund, MIN bästa vän och MIN älskling! Vad hade jag gjort utan han? ♥ Dagen han kom hem till mig för första gången var en utav dem bästa dagarna i mitt liv! Jag var så överlyklig att äntliiigen få en egen lite chihuahua som jag alltid drömt om! Han är den bästa hunden i hela världen och för mig är han mitt lilla barn, min allra egna baby! 
 
Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra! ♥
 

 
 
 
 
 


Du berytder så himla mycket för mig! LOVE YOU ♥

Alla minnen är nu raderade

Jag är så jävla ledsen och arg just nu!! Jag har en extern hårddisk som jag har ALLA mina bilder från 2009 -2012 på, alla mina favorit serier/filmer, alla mina låtar m.m och jag lånade ut det till mamma för hon behövde de på jobbet och nu när jag fått tillbaka de är allt, JÄVLART ALLT borta! Jag är så jävla ledsen och kan inte sluta gråta för att jag är så gudens förbannad!
-
ALLA mina minnen från alla mopedturer, tjejkvällar, grillningar, fester, badturer, skolavslutningsbilder osv är borta! ALLA mina fina, underbara, vackra minnen är raderade. Jag finner inga ord för hur jag känner just nu. Jag ska ALDIRG låna ut NÅGONTING till NÅN, idioter! Nä nu ska jag slå sönder nått och gråta tills jag känner att det är nog.
-
Bilder då jag mådde som bäst, bilderna jag kunde kolla tillbaka på och gråta till för att dem var så underbara, bilderna jag kunde kolla på och känna att jag har fina vänner, bilderna som jag tog för att jag inte ville glömma just det ögonblicket/den känslan, bilderna jag tagit på mig och mina fina vänner, bilderna jag tagit på min vackra familj, bilderna jag tagit på min älskade hund från första dagen han kom till mig, bilderna jag tagit på Isadora sen hon var 1 månad till 2 år, bilderna jag tagit på mig och Jonas,  bilderna jag tagit är alla nu radera ur mitt minne, ur min externa hårddisk, ur mitt förfölutna.

Förkyld, värk och trött

Jag är fortfarande förkyld sen Niklas smittade mig vilket känns ganska så ruttet.. Men jag känner då smak nu när jag äter! :) Sen har jag en infektion i fingret (vid nagelbandet) som jag har haft i 3 veckor nu. De har varit rodnat, svullet och gjort ont men i tisdag såg det ut som att svullnaden höll på att gå ner och det gjorde inte lika ont, men nu jävlar har det tagit eld i huset och det gör ondare än någonsin! Dessutom har det börjat bildas var undet huden vid såret.. Och sist men inte mist är jag trött hela tiden nu! Men jag tror det beror på att jag jobbar och vet att jag skulle kunna ha lov som alla andra har just nu.. Aja jag får ju pengar för det :)

Mina dagar har i veckan börjat 08.00-15.00 eller 16.00. Jag jobbar såklart på bjärka men dem söta gamlingarna! Jag tycker det är roligt att kunna hjälpa till och få dem att må så bra som möjligt! Jobbar iaf i 2 veckor och efter imorgon har jag bara en vecka kvar. Hade gärna jobbar lite i slutet av sommaren också men tror inte att jag får nå mer jobb där eftersom jag inte är 18 år än :/ Men man kan ju hoppas! :) Efter jobbet idag for jag hem och satt vid datorn tills Jonas, Grillen och Anders kom från Jmk och då drog vi på pizzan. Jag bjöd älsklingen på mat bara för att jag är så jäkla snäll ;) När vi kom hem la jag mig i sängen en stund och råkade somna till 20.30.. Har alltså sovit 2 - 2,5 h. Får bara hoppas att jag lyckas somna ikväll/inatt! Nä nu ska jag dra bort min man från den andra datorn för nu vill jag se film!
Puss! ♥ /nf


Vädret i Sverige suger snopp, någon som vill betala en utlandsresa åt mig? :))

Mitt i natten

Sitter och väntar på att Jonas ska komma och hämta mig hemma hos honom, med Joels fyrhjuling! Det var ett tag sen jag åkte fyrhjuling så ska bli kul! :) Vi ska sen dra till Joel (han bor ju inte så långt bort med Jonas skulle tame fan hämta mig med antingen cykel eller fyrhjuling..) där Joel och Micke är, och så blir det väl nån öl för grabbarna :) Själv tar jag de lungt , är inte de minsta sugen idag..
Min dag har varit rätt så seg. Har bara varit inne (kanske inte så konstigt, vädret suger ju balle) och typ sovit, spelat och kollat när Jonas fixar med bilen sin :) NU ÄR HAN HÄR!
BYE!

Love it!

Min dag är i stort sett slut. Är klart med allt inom vård och omsorgs ämnerna! ;) Så nu sitter jag bara och slappar en massa framför datorn och lyssnar musik. Kollar även lite på Sara och Camilla som fortfarandra har arbeten kvar, hehe ;)
-
Imorgon och på onsdag är vi lediga och på torsdag ska vi har nån "mentor" dag, så Erika ska bjuda på paj och så ska vi bara göra massa praktiska saker och svammla på :) Och på fredag blir det först att vara i Vuollerim och se när lillebror och Amanda H går ut 9:an sedan vidare till Jokkmokk och kolla när 3:orna tar studenten, men far dit endast för Vickan, Dana, Lisa, Grillen, Tomas, Linus, Tobias och Kalle går ut :) Så blir att köpa en massa rosor! På måndag nästa vecka börjar jag dessutom jobba på bjärka! Ska bli så kul och träffa alla igen! ;D Hoppas bara det inte är allt för bra väder då när jag ska vara å jobba hela dagarna ;p
-
Och på tal om ingenting, har bestämt mig för att varje fredag lägga ut en bild från
http://mypersonalanthem.tumblr.com! Börjar såklart med 1:a bilden :) Nä nu ska jag göra nå roligare än att blogga!
Puss! ♥ /nf





Här får ni 2 bilder på jordens snyggaste man, någonsin!

Mypersonalanthem.tumblr.com ♥



Så jävla härlig sida, med grymma citat, texter, meningar!

Why?

Varför får jag ont i magen av att läsa alla mina gamla blogg inlägg? 
Kan det bero på att jag var gladare då? Ledsnare då? Argare då? Lyckligare då? 
Jag vet faktiskt inte varför, men just nu saknar jag att vara lite..