Helvetes skit!

Jag hittar ingen inspiration/motivation till att plugga alls! Jag försöker och försöker men de slutar med att jag gör allt annat istället.. Det som alltid går så bra för mig att plugga, men igår och idag så har det fan inte gått! Jag läser och läser men glömmer lika fort.. Gud så jag är less på religion! 
 

Like

 
 
 

Tagga!

Jag har två prov i veckan som måste göras innan jag kan ta lov! De ena är i medicin (HLR) som vi har imorgon å den andra i religion (kristendomen) som vi har på fredag, så får hoppas att det går hyffsat bra och att jag klarar de! :) Har ingen lust att göra om de precis.. 
 
Annars händer det inte mycket alls. Pappa och Monica + the dogs kommer hem imorgon, så inatt sover jag ensam hos pappa. Kan tycka de är obehagligt då vi har 5 ingångar (dörrar) till huset och det är inte precis ett litet hus så de känns som att det ska komma nån när jag minst anar de, för jag hör ju inte precis om någon kommer in genom t.ex garagedörren.. Aja jag överlever nog ;) Nä nu har jag slösat alldeles för mycket tid på att skriva här när jag borde plugga! 
Puss! ♥ /nf
 
 
 
 
 

Tindra, Isadora, Billy Fryc

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm scared because there's only one of you ♥

Jag älskar mina föräldrar, mina syskon och mina syskonbarn så otroligt mycket, ni är det finaste jag har! ♥
 
Bengt Claes-Håkan Fryc
Eva Birgitta Christina Larsson
Johan Håkan Grandin
Claes Fredrik Grandin
Eva Sandra Christina Fryc
Björn Rasmus Håkan Fryc
Christoffer Robin Fryc
Tim Love Josef Fryc
Tindra Eva Fryc
Ann Isadora Fryc
Robin Billy Fredrik Fryc
 
 

Söndag

Jag hörde att de var söndag idag, är det verkligen sant? Jag tyckte de nyss var fredag... Aja de är bara att hålla ut i två veckor för sedan har vi lov! Lovet kommer jag nog troligtvis vara hemma i 2 dagar sedan drar jag vidare till Luleå för att mysa med världens bästa kille :)
 
Min helg har iallafall varit väldigt lugn och skön! I fredag så bastade jag och älsklingen och sedan åt vi en massa gott framför en film :) Men jag somnade under filmen (kl 22.00 typ) för att jag var så sjukt trött! Jag hade nämligen gjort ett prov på morgonen i medicin och det var de svåraste provet jag gjort av alla prov jag gjort i hela mitt liv! Det tog över 2 h för mig att göra de.. Så tror att jag kommer få F, men jag får vara glad iaf, för jag fick ju trots allt A på svenska provet i tisdag ;D 

Igår (lördag) så gjorde jag, Jonas och Eva en asit god sallad till lunch, for sedan till Una som fyllde 18 år och gratta henne som och fika lite, sedan for jag till pappa där Johan, Sandra och barnen var så de vart en hel del bus och sedan vid 22.00 for jag och Jonas ut på byn och kollade vad alla fyllskallar gjorde ;p Vi kom hem förstvid 00.00 och då gick vi och la oss direkt :) Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, Jonas far ju med bussen kl 18.00 så efter de ska jag nog bara ligga i sängen och se serie ;p Nu ska vi iallafall ut på byn :)
Puss! ♥ /nf

Distance

 
 
 

Söndagar

Jag hatar den där klumpen jag får i magen varje söndag, då jag vet att Jonas måste tillbaka till Luleå medan jag själv måste stanna kvar här.. Varje gång han far vill jag bara skita i skolan och fara till Luleå och bo med honom och bara vara! Men jag vet att det inte riktigt funkar så.. Jag längtar så mycket tills jag gått klart gymnasiet och kan flytta till Luleå, jag längtar tills jag får vakna upp bredvid den finaste som finns varje dag, jag längtar tills jag och jonas kan ha en egen lägenhet som är "vår", jag längtar, jag längtar! 
 
Jonas Sundkvist, jag älskar dig till månen och tillbaka ♥
 
 
 
 
 

Lucky me!

Haha asså så jävla pissig dag! Jag har pluggat eng från 18.00 till 21.20 och då var jag tvungen att hoppa in i duschen för att hela jag skakade, mina händer och mitt ansikte började bli vita, sedan direkt jag stängde av duschen så började jag frysa, så jag duschade tills allt varmvatten var slut sedan gick jag och satte mig framför TV för pappa sa att Vuollerim skulle visas med inte fan visa  dem de så jag satt och frös helt i onödan.. Och nu la jag mig under tänket och då vart de kokhett så de känns som att jag brinner, så jag har nog fått feber. FUN! Minns inte sist jag hade feber? Tror de var i typ 8:an..
 
Så nu ligger jag här ensam (!!!) och fryser, svettas, är yr, har ont i huvudet och halsen, jippikajej madafaka!..
Fuck off! /en bitterfitta

Tack

Tack så mycket för att du får mig att känna mig så värdefull.

Dear God if you can hear me know
please stop the anger building up inside me.


18

-
På bilden fyllde jag 3 år, nu fyller jag 18. Jag känner att de går alldeles för fort! ;p
-