Om 2-3 dagar!

 
 
 
 
 
 
 

I love the sound of this music

 
 
 
 
 
 
 

OM jag längtar!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Längtar! ♥ 

The purge

 


Ska lägga mig i sängen efter en härlig och behövlig dusch! Hade tänkt se "The purge" men vet inte om jag vågar se den.. Jag har blivit så jäkla kärring nu på senaste tiden då de gäller skräckfilmer.. Förr såg jag skräck minst 3 ggr i veckan men nu gör jag aldrig de pga att Jonas inte tycker de är bra, kanske därför jag blivit en fegis ;) De är dessutom samma snubbe som gjort "Sinister" som gort denna film och den tyckte jag var läskig! Aja vi får väl se om jag klarar av att se hela utan att få ett hjärtstopp!
 
 
 

Always and forever

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are my everything
You are my dreams come true
Oh, baby, how I love you
You are my everything
Wherever life may take us through
I don't want to lose you 

 
 
 
 

Ett tag sedan sist!

Hej mina vänner och alla andra människor som läser denna otroligt intressanta blogg! :) Det var ett tag sedan sist och det har hänt både de ena och det andra kan man ju säga och både positiva och negativa saker! Men vissa saker vill jag inte dela med mig av i bloggen :) Men iallafall, sedan sist jag skrev så har det ju varit awesome väder några dagar så man kunde sola och bada, min far har fått en lite femma (lite stroke), jag har shoppat, jag har planerat en resa med vänner, jag har såklart jobbat, bokat Alvin till hundutställning den 25 augusti, har träffat min morbror och mina kusiner, åkte båt osvosv... 
 
Det har som sagt inte hänt speciellt mycket, om ni frågar mig ;p Och jag har haft tid med bloggen men jag har varit så slö och inte orkat lägga ner någon tid på den, sedan så känns de tråkigt å blogga då jag har sån ful design... SANDRA FIXA EN NY NU! Men kanske ska börja skärpa till mig och börja blogga lite oftare :) Men far som sagt troligtvis på en resa om 2 veckor så då kan jag inte blogga men fram till dess :) 
 
Idag så vakna jag ganska sent (12.00) men det var ändå skönt att få sovmorgon. Jag åt frukost sedan satt jag vid datorn och myste i sängen med Jonas till 13.00 då han skulle fara på jobbet. Gick då hem till pappa och satt å prata med honom, Johan, Ralle, Dennis och Monica. For sedan på jobbet vid 15.30 och jobbade till 21.15 :) Väl hemma så har jag inte gjort ett jota.. Ska dra till Jonas nu och duscha, måla naglarna och lägga mig framför DHW. Jonas kommer hem först vid 23.30 och då ska vi väl se någon film innan vi somnar :)
Puss! ♥ /nf
 
 
 
Always smile! Life isn't full of reasons to smile but your smile itself is a reason for others to smile too.