-

God jävla skit jul

En vecka kvar

Idag är det precis en vecka kvar till jul, men konstigt nog så längtar jag mer till helgen än till julafton. Det enda bra med julafton är att man får mysa med familjen och äta gomat, annars är det inte så speciellt ;p Dessutom så ska jag, Camilla och Sara till Luleå på fredag och sova över där till på lördag så det blir väl säkert en myskväll på fredagkväll och sedan på lördag kommer Una till Luleå och då ska vi gå på stan innan vi far hem till byn igen och firar Petra som fyller år på söndag och Petter som fyller år på fredag :) Så det tror jag kommer bli en aning roligare än själva julafton ;)
 
Idag så har jag varit på 1 timmes lektion mellan 08.00 - 09.00, kändes GODE onödigt då vi bara såg en film som vi lika gärna kunnat se hemma.. Efter lektionen så satt jag och Camilla och kollade runt på internet medan vi vänta på att vår buss hem skulle gå kl 11.00. Vi hittade en del smycken som vi bestämde oss för att beställa så nu är vi några smycken rikare ;) Jag beställde allt när jag kom hem och sedan satt jag och kollade på skor som jag tänkte Monica kunde köpa till mig i julklapp (vi brukar göra så att jag väljer ut några saker/grejer jag vill ha i julklapp och sedan beställer hon det). Så jag vart även 2 par skor rikare också ;) Så nu hoppas vi på att allt hinner komma innan nyår! 
Puss! ♥ /nf
 
 
 
 
 
 
 
My precious ♥
 
 
 

Lugn vecka framför mig

Måndag och tisdag är jag ledig och på onsdag så ska min klass vara på friskolan i Vuollerim och prata om vårt program och sedan ska vi till Bjärka för att börja på vårt projektarbete (gymnasiearbete). Så har inte allt för mycket att göra i veckan ;) Har dock ett praktiskt prov på torsdag men vi har inte fått veta i vad... 

Imorgon (måndag den 9 december) fyller Camilla 18 år!! Nu får hon äntligen fara ut på krogen ;) Så vi får hoppas på att vi (jag, Camilla och Una) far till Piteå på nyår och drar ut på nattklubben där nu när hon äntligen blivit 18! :) Men det blir iaf att fira henne imr och bara mysa på! Ska även se till att plugga lite för har prov nästa vecka så måste hinna svara på massa frågor som jag sedan ska träna på innan dess. Sedan ska jag hinna hämta ut ett paket på växthuset med mina nya träningsbyxor :) På tisdag så ska jag, Camilla, Sara och Lisa förberede inför besöker på Bjärka på onsdagen. Sedan blir det väl att plugga då också skulle jag tro ;p 

Har nyss duschat efter att ha cyklat och bastat. Det är så otroligt lätt att cykla/jogga när man kan se film eller serie samtidigt! Idag så såg jag Greys medan jag cyklade och det slutade med att jag cyklade 10 minuter längre än planerat pga att jag var så inne i serien. Så hädan efter ska jag alltid se film när jag cyklar! :) Jag läste även lite i svenska boken vi fått av Karin medan jag bastade. Nu blir det att promendera över till Jonas och lägga sig under täcket och invänta 00.00 slaget. För då blir finaste Camilla 18 år!!
Puss! ♥ /nf
 
 
Mina nya fina byxor som ligger och väntar på att jag ska hämta ut dom! 

Nyårsklänningar påväg hem till mig