GRATTIS!





Grattis världens bästa kille!Idag blir du hela 20 år!
~
Jag vill att du ska veta att du betyder enormt mycket för mig och det är skit trist att jag inte kan vara med dig på din dag.. Men vi har så många år framför oss och så många födelsedagar att fira, så det räcker nog och blir över :)
Älskar dig otroligt mycket. Nu, då och föralltid


Vad tycker ni?

Är det bara jag som tycker det är tråkigt att bara skriva om min vardag? Det känns så meningslöst eftersom jag är på skolan varje dag och sen sitter jag i stort sett hemma, så ni kan ju typ redan min vardag utantill.. Så om ni håller med mig kan ni ju slänga in en kommentar och ge förslag på vad jag ska blogga om? :)


Och på tal om ingenting, gud vad jag saknar att ta kort! (med systemkameran) Och nu tänker ni säkert att det bara är att ta en massa kort då om jag nu är så sugen, men när jag fotograferar vill jag ta porträtt. Typ på människor eller djur, annars är det bara tråkigt.. Så hoppas på att jag kan dra med mig Milla å nån fler på nån tjejkväll elr nå så jag får fota en jävla massa! ;)

Måndag, vilken skit dag.

Gud vad måndagar suger.. Vi har typ bara specialpedagogik då, vilket suger.. Men jag har iaf klarat mig igenom denna dag, precis som alla innan de :) När jag kom hem tog jag hundarna på en prommis till macken å köpte en cola, var så sjukt törstig och jag klarar bara inte av att dricka mjölk elr vatten ;p Väl hemma satte jag mig i soffan å börja plugga. Fatta vad jag har pluggat mycket på sista tiden och det är så skönt när det väl blivit gjort! Det är nästan så man vill klappa sig själv på axeln ;) Pluggade iaf svenska som gick sådär, har skickat uppgifterna till Ingrid nu så det är iaf klart :) Nu hade jag tänkt läsa min svenska bok tills det är middag, sedan får vi se om jag drar på UG eller stannar hemma och typ...pluggar elr nå? Haha nä har fan inget kvar att plugga längre förutom att läsa ut svenska boken ;p Imorgon så fyller dessutom min älskling år, 20, fy vad gammalt ;) Och så får vi igen våra medicin prov, gud vad jag längtar! :)
Puss! ♥ /nf



Kolla vad underbart söt han är på denna bild! Min älskade, älskade Alvin ♥

Grattis!



Grattis sötaste Elin Persson på din 20 års dag! :) Hoppas din dag/kväll/natt blir toppen!

I will never forget.



Jag vad ska jag säga. Denna låt har alltid fått mig att gråta och speciellt när den söta lilla flickan pratar om sin döda far. Kan den finnas något värre än att förlora någon som står en så nära? I don't think so!

Helg!

Nu har jag helg! Hade bara en lektion idag (matte prov kl 08.00) och vi fick sluta efter den. Alla andra lektioner var inställda för att Marielles begravning var idag kl 11.00. Jag valde att inte fara dit eftersom jag inte var så jättejätte bra vän med Marri. Hade bara varit med henne 3 ggr ungefär och så stött på henne en massa gånger i Jokkmokk. Så kände henne inte som alla andra som var där.
Iaf, imorgon slapp vi matten eftersom att alla som inte gjorde matteprovet (alla i klassen förutom jag, Annika, Sara och Milla gjorde inte provet) ska göra det imorgon, så vi som redan gjort de fick vara lediga :)
Annika följde med mig hem och då drog vi ihop lite lunch (korv, bacon och makaroner) och sedan gick vi till konsum med hundarna för att handla godis å cola. Vi ska nämligen plugga nu, duktiga vi (:
Så skulle bara in snabbt och skryta om att jag fick helg redan kl 09.20 idag! ;)
Puss! ♥ /nf

Love



And in that moment I swear we were infinite


17 och 20

Gud vad jag är slut.. Har pluggat som fan i fredag,söndag och måndag till medicin provet jag hade i tisdag. Men det kommer nog ge bra resultat också ;) Och igår pluggade jag till matteprovet jag ska ha imorgon + redovisningen jag hade idag, som också gick rätt bra lät det som (Mats sa då att jag hamnar på B).
Matteprovet har jag varit nervös över mest eftersom jag alltid klarar mig precis på proven.. Så nu sitter jag vid köksbordet och nöter in alla nödvändiga räknesätt ;p Men har just nu en liten paus, måste ju kolla hur det går för Luleå i hockeyn och tyvärr ligger vi under med 1-0 mot Linköping..
Och förresten! Kom på igår att jag och Jonas fyllar år båda två, samma vecka! Hur tufft är inte de? ;) Han fyller år på tisdag, 20 år (31/1) och jag på torsdag, 17 år (2/2), och det är dessutom vintermarknad då :) Ska bli mysigt att fira min OCH hans födelsedag samma helg ;)
Aja nu måste jag fortsätta plugga en massa skit matte :/
Puss! ♥ /nf


Fragile X

Sitter i skolan just nu och har min första lektion (specialpedagogik) och det suger.. Men det är lite roligare än vanligt iaf för vi sitter och jobbar om olika funktionsnedsättningar :) Jag ville helst jobba med Downsyndrom men jag fick Fragile X istället och har ingen aning om vad det är.. Men får ju reda på de nu :)
Senare idag så ska jag plugga en massa till hudprovet vi har imorgon och om jag hinner ska jag till UG eller övertala Håkan om att vi ska fara å övningsköra! :)
Och så hoppas att det blir surströmming till middag idag men om det inte blir det så blire imorgon ist! ;D
Nu ska jag iaf vara duktig och jobba vidare!
Puss! ♥ /nf

Världens sötaste systerdotter!



Isadora packade en kasse, tog på sig mina foppatofflor, pussade mig och sa "Heeejå mamma! Doran lovar köra försiktigt!"


Musik och personer

Jag har funderat länge på att göra en lista med låtar jag brukar lyssna på och sedan skriva vilka personer jag tänker på när jag hör dom. Det finns ju många låtar där jag tänker på samma person, till exempel finns det typ 15 st låtar där jag tänker på jonas och typ 10 där jag tänker på syrran ;p Men jag har valt en låt åt dom var. Det är ju såklart texterna till låtarna som gör att jag tänker på personerna så lyssna till texten. Här är listan iaf:




Chorus:
Lay down
And come alive in all you've found, All you're meant to be
For now
Wait until the morning light
Close our eyes to see
Just close your eyes to see


- När jag hör denna låt så tänker jag direkt på min nästa älsta bror Fredrik. Han har haft sina motgångar som alla andra. Men allt har varit så jävla orättvist för honom! Jag tänker inte sitta och skriva allt till er, men syster kommer nog förstå varför jag tänker på just honom när jag hör denna..



Chorus:
I would fly away to the moon and back
Take a train on a one way track
To be close to you, to be close to you
I would bring the sun when the rain falls down
Stop the world from spinning around
To be close to you, to be close to you
I would if I could


-
Många tycker säkert jag är konstig som tänker på min älskade storebror Robin då jag hör denna för att jag aldrig träffat honom. Men det spelar ingen roll om jag har träffat honom eller inte, han är fortfarande min bror, en familjemedlem, vare sig han är död eller levande. Och jag skulle göra vad som helst för att få träffa honom, bara för en liten stund. Och ibland så brukar jag önska att Robin skulle få komma ner till jorden och vara här en dag tsm med min familj så kan jag ta hans plats där uppe, för jag tycker så synd om min familj som fick så kort tid tsm med honom. Pappa sa en sak för ungefär 3 veckor sedan som var "Alltid om någon frågar hur många barn jag har så svarar jag 7, för Robin kommer alltid vara min son och han kommer alltid vara inräknad med alla andra."



Chorus:
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more,
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more.


-
När ni hör låten kommer ni säkert direkt fatta vem jag tänker på. Det är såklart Jonas, min älskade, älskade pojkvän. Jag har länge vetat vem Jonas var men aldrig riktigt lagt märket till honom. Men jag började skriva en kväll till honom och frågade varför han inte hade varit på festen (som hade varit dagen innan) och det var så allt började :) Vi skrev allt oftare och började träffas, och efter att vi umgåts/skrivit i 6 månader ungefär vart det vi, den 12 mars 2011 ♥ Så snart har vi varit tsm i 1 år, gud vad tiden går fort! Jag har iaf aldrig varit så här kär, inte ens i Christian! Det känns så jävla äkta och perfekt! Älskar dig Eric Jonas Sundkvist. Då, nu och föralltid ♥ 



Chorus:
And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?


- Inte så svårt allt lista ut här heller. Christian. Men även Amanda (hans ex/nuvarande?) eftersom hon har fått gå igenom samma helvete som jag och jag vet precis hur det känns! Alla klagar på en och undrar varför man bara inte gör slut och slutar träffa personen. Men det är inte alltid så jävla lätt och jag vet hur charmig han kan vara.. Han betedde sig som ett svin mot mig men jag ångrar inte att jag var tsm med honom, och den enda anledningen till det är för att jag tror att allt jag gjort tidigare och dom jag varit tsm med har gjort så att jag hamnade där jag är i dag. Det var min syster som sa det och jag tror henne faktiskt, jag tror att det är alla mina misstag och alla mina förhållanden/vänner som gjort att jag hamnat här.



Chorus:
You taught me what it was
To feel the sting of love
To feel like I don't ever wanna let somebody ever get that close to me again
I learned so much from you
Things I'd never do
now that we're apart
You taught me how to break a heart


-
När jag var yngre (kanske 7/8 år?) så for min pappa till Egypten och jobbade, i 5 år! Jag kan säga att det var en utav dom jobbigaste åren under hela mitt liv, det kändes precis som att han hade lämnat mig! Jag grät på kvällarna för att saknaden var så stor och jag hade jätte svårt att sova om nätterna. Jag hade alltid en halsduk som jag sov med som jag hade fått av honom och som luktade pappa. Efter en tid med alla sömnlösa nätter och allt gråtande så blev mamma less på mig (hon hade alltid annars tröstat min på kvällarna när jag var ledsen över det) för att jag aldrig slutade gråta och för att hon tyckte att det inte var så farligt, för han kom ju hem 1/2 gånger om året. Men för mig var det som jordens undergång eftersom jag alltid varit pappas flicka och jag har alltid sett upp till honom. När pappa väl kom tillbaka har det aldrig varit som förr.. Jag älskar honom enormt mycket! Men det har ändå aldrig blivit som förr igen efter det.




Chorus:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


- Mina tankar går till min älskade syster när jag hör denna låt :) Det är mest för att hon nötte den då vi var i piteå en helg och sen dess har jag alltid tänk på henne ;p Det finns även några andra låtar då jag tänker på henne men denna är nått speciellt. Texten har inte ens nå att göra med henne men x)



Chorus:
Oh broken angel
Were you sad when he crushed all your dreams
Oh broken angel
Inside you're dying 'cause you can't believe


-
Tänker på Annika när jag hör denna för hon har haft det så svårt med kärleken osv och hon förtjänar det verkligen inte! Hon är en utav mina närmsta vänner vilket gör att jag vill att hon ska ha den bästa kille och det bästa livet. Men allt blir inte som jag vill precis, tyvärr.. Som han sjunger i början "You showed him all the best of you, But I'm afraid your best" ♥


Matte, Naturkunskap, Engelska och Medicin.

Sitter just nu och pluggar! Jag har nämligen 2 prov, 1 redovisning och så håller vi på med ett projekt i eng som vi ska göra om varje vecka typ.. Så jag har iaf just gjort klar min redovisning som skulle vara på 10 min. Först fick typ alla panik för att den skulle vara 10 min men nu önskar jag att det var 15/20 min.. Eftersom när jag har pratat klart om hörselnedsättningar så har det gått 7,5/8 min och då hittade jag en bra film jag kunde visa men då är den 12 min..
Men ska korta ner det så det blir 18 min xD Ska fråga Mats om det går bra.. (a)
Hehe alla i klassen kommer ju typ somna för det är ju inte så jätte intressant och så kommer det kanske bli så lång xD
Är typ klar med den nu ska ska börja med engelska tror jag och sedan vidare till medicin.. 
Gud vad jag är less!
Puss! ♥ /nf


-

-

Jag just nu.



Plugg

Idag när jag vaknade så duschade jag, gjorde lunch och sedan pluggade jag :) Annika kom hem till mig just då jag började plugga men pluggade lite iaf eftersom det behövdes! Gjorde klart engelska uppgifterna och så har jag näästan gjort klart mitt jobb om hörselnedsättningar :)
Efter allt plugg gick jag och Annika med hundarna och sedan drog vi + Mor å Tim till syrran på middag!
Hon bjöd oss på pasta och nån kycklingsås som var skit god! När vi var där myste jag med alla syskonbarnen när jag hade chansen, gud vad dom är underbara! ;*
När maten var uppäten kollade vi på foton från när vi var små och skrattade en aning :)
Min dag har alltså varit kanon! Ska senare hitta på nå med Dana, men först måste jag sminka mig och byta kläder för jag hade inte tänkt dra ut i min one piece ;)
Puss! ♥ /nf

Marielle Wennberg/Swärd

Som många utav er vet så har Marielle lämnat oss 11/1 2012 kl 00.00 och jag finner inga ord till att beskriva detta.
Jag var inte så jätte bra vän med Marielle, hade varit med henne några gånger och sen om man stötte på henne i Jmk så kramades vi alltid och pratade en stund. Hon var alltid så glad och trevlig! 
Jag hoppas att du har det bra där du är nu eller jag vet att du har det, för jag är lika säker som du är på att vi alla kommer träffas igen där uppe :)

Vila i frid finaste du!



Sjung nu för änglarna och låt dom höra din vackra stämma!

Första skoldagen i år

Sådär ja, nu var första skoldagen för detta år avklarat! Fråm början var det skit segt och jobbigt men efter lunch gick det snabbt och det var rätt kul :) Vi hade bara medicin, vård och omsorg å specialpedagogik.
Medicinen var rätt tråkig och även vård och omsorgen (förutom att vi fick igen vårat prov vi gjorde innan jullovet och jag fick C = VG) men specialpedagogiken var faktiskt roligt för vi fick planera hur vi ska presentera vårat program för 9:orna som kommer och kollar runt på olika linjer imorgon! :)
Hoppas att det blir fler än 5 st (som vi är) som väljer vård och omsorgprogramet nästa år! ;D
Innan jag gick hem idag så gick jag in på konsum och köpte minimajs och champingjoner för att mor min hade sagt att jag troligast skulle få göra mat själv, men icket. När jag kom hem var mor redan hemma. Hon hade tydligen inte behövt jobbat för att Elin (Tjejen hon jobbar med) hade åkt in på sjukhuset i Sunderbyn :/
Nu sitter jag mest och är rastlös! Jag vill så gärna dra på gymmet och springa/cykla men har ju inget gymkort än eller fara å övningsköra men jag tror inte min mor är så pigg på de just nu...
Aja ska snart ut med hundarna och sedan ska jag plugga lite naturkunskap :/
Puss! ♥ /nf







Gud vad jag är sugen! (Har nämligen bestämt att jag ska börja träna)



Detta hade inte heller suttit helt fel! :)


Fuck school

Fy och fan vad jobbigt det ska bli med skola imorgon! Längtar inte de minsta! Kommer dessutom vara hur seg som helst eftersom jag inte kunnat vända på dygnet.. Men men, ska göra ett tapert försök med att sova nu, wish me good luck!

a.f


-

-
Jag bara älskar dessa 2 bilder! Är han inte för vacker?! :)

Världens bästa Isadora!

Min dag har varit awesome!
Jag var uppe till 05.15 för att se när Sverige tog hem VM/JVM guldet i hockey! Dom var så jävla bra så dom förtjänade det verkligen! Gick och la mig direkt efter det och sov till 14.10 då jag gick upp och duschade. Nyduschat och glad gick jag in på FB för att se om det hänt något roligt och fick då se att syrran skivit att hon var skit trött osv så då bestämmde jag mig för att jag kunde vara med Doran några timmar (dels för att jag visste att syrran hade uppskattat de och dels för att jag saknade henne sjuuukt mycket, men även för att jag visste att pappa skulle bli jätte glad, vilket han blev!) så jag å pappa drog förbi mor min först å hämta upp Alvin och sedan for vi vidare till syrran å hämtade Doran :)
Så jag har umgåtts med henne hela dagen vilket har varit toppen! Vi såg barnkanalen, vi var ute och gick med hundarna, vi sjöng, hon pratade en massa, sedan efter ett tag vågade hon klappa dom stora hundarna och sedan åt vi :) Men nu har hon tyvärr farit hem så jag ligger i sängen och ska se lite vampire diaries, Annika skulle även komma förbi och umgås med mig till kl 23.00 ungefär så vi får se vad vi hittar på :)
Puss! ♥ /nf



Isadora ♥

Vidriga människa

Logga in på min blogg för att sitta och skriva om en idiot som försöker förstöra för någon som verkligen står mig nära men då jag satt och funderade på vad jag skulle skriva kom jag helt plötsligt på att, varför ska jag slösa 10/15 minuter av mitt liv (som jag för övrigt aldrig kommer få tillbaka) till att sitta och skriva om hon som är så sjukt avundsjuk och patetisk för att hon inte kan låta andra människor än hon själv vara lyckliga? Det är ju faktiskt bara meningslös eftersom att det ändå inte kommer få henne att sluta bete sig som 7 år och det kommer inte heller fastna i hennes lilla skalle. Så jag skiter i det och ger er två (eftersom jag inte kunde bestämma vilket som var bäst) citat som passar in på henne ist! :)


• Stop being so judgemental, make sure you fix what's wrong in your life before you start judging others.


• Maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside bitch!
There are seven billion people in this world. Don't let one ruin your da

Det är snart över

Snart är jullovet över och det känns förjävligt med andra ord! Önska att det var så mkt längre men icket..
Mitt lov har iaf varit rätt så bra, har ju inte gjort något speciellt precis men har ju varit med min älskade typ heela lovet (förutom idag för han är i Luleå och dum som jag var åkte jag från honom igår hem till byn ist, ångrar mig!) så är rätt så nöjd iaf :)
Snart ska jag och far min dra till Jokkmokk å handla mat osv och sedan ska jag nog se lite vampire diaries (som om hela serien) och sedan måste jag ta en dusch! :) Funderar även på att hämta hem Alvin till pappa för jag saknar honom såå mkt! Nu måste jag gå och borsta tänderna och lite annat innan vi drar!
Puss! ♥ /nf


En osminkad jag för typ 2/3 månader sedan.

Fryc


-
When you have a hard decision to make, flip a coin. Why? Because when that coin is in the air, you suddenly know what you're hoping for.
-

-
I don't get jealous when I see my EX with someone else,
because my mom always told me to give my old toys to the less fortunate.
Why compare yourself to others? No one in the entire world can do a better job of being you than you!

Boyce Avenue ♥


-


-

-
Sometimes you go through those nights where music is your only friend.