Finally!

Sitter äntligen och väntar på bussen som ska ta oss till tågstationen. Ska bli så otroligt skönt att få komma hem och koppla av en vecka innan allvaret börjar igen ;p Camilla sitter här bredvid och svamlar en massa och skämmer ut mig, som vanligt xD När man är med henne så måste man vänja sig vid sånt eftersom hon skämmer ut en minst 1 gång när man är med henne, haha xD Hoppas att hemresan går fort så jag får lägga mig i älsklingens säng med mina två favoriter och bara vara :) Jobbar imorgon på bjärka så blir å lägga sig tidigt :)
Puss ♡ /nf




Snart lov

Näst sista dagen innan jag får lov! Satan så skönt de ska bli! Dock ska jag plugga en del men vad gör de om jag får vara hemma? ;D Jobbar iallafall kväll ikväll och imorgon så jobbar jag dag sedan far jag hem direkt efter jobbet :) Som tur är har jag Camilla som också jobbar samma tider som mig :)

Har inte gjort så mycket alls idag.. Vaknade 11.20 och då gjorde jag lunch innan jag satte mig och pluggade lite ;p Har även packat lite för kommer hem ungefär 21.45 ikv å då är de bara att lägga sig å sova ;p Nu ska jag börja bege mig mot sjukan. Puss! ♡ /nf


Yttrandefrihet? In my ass..

Något som jag verkligen stör mig på och som jag hatar med dagens Sverige är att vi har något som heter yttrandefrihet men direkt man säger vad man tycker så får man ta emot en massa jävla påhopp och annat skit! Jag tycker de är förjävligt! Så direkt då de kommer till att säga vad man själv tycker i vissa "stora" frågor så säger jag aldrig till någon, förutom mina nära och familjen, vad jag tycker och tänker angående de ämnet.
 
Till exempel de här om Sverigedemokraterna. Direkt någon säger nått som t.ex "Jag tycker att det kan vara bra att minska invandringen" då får man en massa påhopp om att man är rasist och så får man veta att man är en hora, svensk fitta, äckel m.m. Jag säger inte att jag stöttar SD utan jag säger bara att det är förjävligt att man ska bli hotad och attackerad för att man säger sin åsikt! Om någon skriver eller säger något sådant tänker jag mer "jaha okej, hen tycker de men jag tycker såhär, eller jag håller med". Jag läste för inte så länge sedan då folk kommenterade till en tjej att hon var rasist, svin, äckel, en svensk jävla hora ect. Hon fick till och med mord hot där folk skrev att de var ute efter henne och de skrevs också att de hoppades att hon blev våldtagen och mördad. Asså what?! Hon skrev BARA SIN ÅSIKT!!
 
Sedan så har vi dehär i Jokkmokk där de snackas om att öppna en gruva osv. Samerna är emot detta för att det skulle förstöra för deras renar och deras renföda ect, medan de andra i Jokkmokk tycker att de är en bra idé eftersom de skulle locka mer människor till Jokkmokk, som för övrigt håller på att dö ut typ.. Jag har inte sakt min åsikt ang de (förutom till mina vänner) eftersom jag vet att folk direkt kommer hoppa på en med de ena och de andra. Har sett en massa elaka kommentarer då folk tyckt till ang de här ämnet, och de värsta är att de flesta är vuxna människor! Vad fan är de som händer? Bete er som folk för i helvete! Vi är inte nå jävla vildar som bor i grottor, som lever på rått kött och som jagar med spjut!
 
Allt detta har gjort att jag helt enket inte säger vad jag tycker och tänker inom vissa ämnen eftersom jag helt enkelt inte orkar bråka och försöka förklara min åsikt till någon som uppenbarligen inte har någon förmåga att förstå mig och hur jag tänker. Vi får säga vad vi tycker och tänker men gör man de så finns det ALLTID någon som tycker helt annat och ska måsta kommentera att jag har fel, jag är trög, jag kan inget osv. Sedan att Norge skrattar oss i ansiktet pga att vi inte kan säga vad vi tycker utan att måsta ta emot en massa skit gör inte saken bättre. Kanske dags att dra vidare till Norge, de verkar iallafall förstå sig på att vi människor är olika och tycker olika.

Home sweet home!

Så otroligt skönt att få sova med mina två älsklingar igen! Guld värt :) Det tråkiga är att jag måste tillbaka imorgon.. Ångest eller vad?! Jag skulle helt ärligt aldrig vilja bo i Gällivare. Typ min värsta mardröm att hamna i Gällivare eller Kiruna, haha! 
 
Idag så är det otroligt fint och härligt väder! Solen skiner och de är +7 grader! Så har varit på en lite längre promenad med Alvin men blir nog en prommis upp på byn senare :) Nu hade jag tänkt plugga lite, har en massa skolarbeten kvar att göra tyvärr.. Men som tur är så har jag lovet på mig att plugga också :) Har inte planerat så mycket annat än pomenad i finvädret och attt plugga, men nog hittar jag på nått annat roligt med!
Puss! ♥ /nf
 
 
If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done
 
Well, if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much
 
 

Who the hell wants to be perfect when you just can be like me?!

 
 
 

Gällivare sjukhus

Sitter och tar de lugnt på sjukan i Gällivare, har ju nämligen praktik. Är inne på vecka 3 av 4 så de dröjer inte länge innan jag är tillbaka i skolbänken igen... Ska bli skönt på ett sett att komma tillbaka för då får jag iallafall bo hemma och slipper lägga ut en massa pengar på mat men är ju så otroligt tråkigt i skolan och saknar inte precis alla prov som väntar på mig..

Just nu har vi det jätte lugnt på avdelningen, finns typ inget att göra. Otroligt långtråkigt.. Praktiserar iallafall på avdelning 6 (kirurg och ortoped). Det är väldigt intressant och man lär sig en hel del. Jag föredrar mycket hellre att jobba på ett sjukhus än på ett äldreboende, de är något som är säkert! Får se hur de blir till sommarn, har ju fått erbjudande att jobba här men vet inte alls hur de blir.. Ska nog söka sommarjobb både i Vuollerim och i sunderbyn. Men har nog garanterat jobb iallafall :)