Migrän

Den senaste tiden har jag haft migrän oftare än vanligt... För hade jag de kanske 1 gång i månaden och nu har jag de flera gånger i veckan.. De är jätte jobbigt för jag klarar inte av att göra nå! Vaknade för någon natt sedan och hade sån fruktansvärd migrän så jag höll på att börja gråta så de var nära att jag väckte Jonas så han fick köra mig till sjukan för de gjorde så ont så jag inte klara av att sova! Fyfan vad ont de gjorde..
-
Hoppas på att de börjar lugna ner sig snart för annars får jag då fara in till sjukan å be de skriva ut nå starkare än alvedon, eller iaf något som har snabbare effekt.

What's up?

Jag är som inte så bra på de här med att blogga, eller vad säger ni? ;) Haha nä men jag tycker det nästan aldrig finns något att blogga om.. :/ Jag har ju praktisera i 3 veckor nu på hemtjänsten i Vuollerim och det har varit helt okej, lite annars än vad det är inna på huset men annars så var det inte allt för mycket nytt :) Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, förutom att jag köpt världens snyggaste klänning! (tyvärr har jag ingen bild på den..).
 
Nu till veckan så har jag lov och jag har ingen aning vad jag ska göra då... På tisdag ska jag iaf till Luleå å göra naglarna (igen) och till helgen ska jag troligtvis till farmen, men annars har jag inget planerat och det är dessutom lite svårt att planera något då jag kanske får jobb plötsligt.. Aja jag ser väl vad jag hittar på! Har inte så mycket mer att berätta faktiskt, men vi får väl hoppas på att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång jag får lust att berätta om mina händelserika dagar! ;p
Puss! ♥ /nf
 
 

Love you guys!
































True love


 
 

Praktik

På måndagen så började min praktik på hemtjänsten i Vuollerim som kommer vara i 3 veckor. Det känns både bra och dåligt med praktik.. Det bra är att jag slipper skolan och därav min lärare och jag slipper åka till Jokkmokk. Det dåliga är att vi har fått en jäkla praktikuppgift som är huuuur jobbig som helst och att jag inte tjänar pengar när jag jobbar.. Men det har iallafall gått jätte bra och min handledare är jätte snäll och även alla gamlingar :)
 
Idag är jag iallafall ledig för att jag ska jobba helg.. Så har precis ätit blöta (och lite annat på sidan om) som vart jätte bra! Jag blir alltid proppmätt när jag ätit de! Så nu vill jag bara lägga mig på sängen och sova till middagen ;p Ska nämligen äta surströmming till middag med mamma min :) Men kan inte lägga mig för jag har en jävla praktikuppgift att göra!!!! 
Puss! ♥ /nf
 
 
Så här glad var jag i helgen, eller iallafall ett tag!
 

Höstdansen

Jag slog upp mina två blå runt 11.00 och då var det bara att tina lite älgfärs och sedan göra fetaost-och grönpepparbiffar! Eller de var väl älsklingen som gjorde de men de vart iallafall svin gott! Tur jag hitta mig en karl som kan laga mat :) Efter maten så duscha jag och sedan så la jag mig i sängen där älsklingen hade somnat :) När han vakna så gick han och duscha, så nu ligger jag i sängen och myser för mig själv :) Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, de är ju nämligen höstdansen så de blir väl att dricka nån liten cider :) 
 
Aja nu ska jag väl se ett avsnitt DHW och sedan pallra mig hem till far min!
Puss! ♥ /nf
 
 

Trött på att bli behandlad som skit!

Finns de någonting som jag är less på så är de fan i mig Bokenskolan i Jokkmokk! Jag bor i Vuollerim och måste åka 40-45 minuter med buss till skolan, bussen går från Vuollerim ca 7.10 så jag måste gå upp 6.15, för att ha ca 1 timmes lektion och sedan måste jag vänta på bussen och åka 40-45 minuter med buss hem också! Och våran lärare vägrar, VÄGRAR, att flytta lektionen till en annan dag, även fast hon inte har någon lektion den tiden då som vi vill flytta lektionen till!

Är så jävla less att lärarna inte kan respektera en och anpassa lektionerna efter busstiderna och se till så att man slipper ha 1 lektion på måndagar och tisdagar!