EGO

Jag tog en massa bilder i lördags då jag väntade på att Enoch skulle bli klar. Här har ni några st...

 
 
 
 
 
 
 
 


Jag har redigera dem lite, vissa är svartvita eller sepia och en har jag gjort så att färgerna kommer fram lite mer. Så att man ser att jag har blå ögon ;)

Just monday

Så sjukt underbart att sova till kl 10.40 på en måndag! Finns de något bättre än de? ;) Nä men det har varit skönt att få sova ut, även fast Messi ha skällt konstant sedan kl 08.00 typ.. Det var nära att jag tog silvertejpen och tejpa igen käfte på honom! Men varken Monica eller pappa skulle tycka det var en bra idé ;p 
 
När jag vaknade gick jag och Monica med hundarna en sväng. Det har verkligen börjat bli kallt nu, fyfan! ;s Önskade att jag låg på en sandstrand i typ thailand, turkiet, spanien, hawaii eller något annan stanns där solen alltid ler! När vi kom hem tänkte jag göra lite frukost/lunch men då hade vi inte bacon, var så sugen på äggröra och bacon, så ska snart fara på affären och handla lite :) Senare idag ska jag dra till Luleå och sova hos Jonas till imorgon tror jag, för då far pappa hem så att jag slipper åka buss. Dessutom är ju Monica här så vill ju hinna träffa henne och hundarna också :) Nä nu ska jag kamma mitt fågelbo till hår och byta kläder, för jag kan ju inte fara på affären i one piece, eller? ;)

Puss! ♥ /nf
 


Här är ett stort bevis på att jag har BLÅ ögon! Många säger att jag inte har de ;p

There's so much to smile about

 

I'm not an expert at relationships. I don't know how to handle every fight we're going to have, and I will never be a perfect person. We're both still young, and we still have a lot more to learn. But I'm willing to take chances, to risk it all, and learn everything there is to know just so I can keep us together. I won't give up on you.


Mom a title just above queen.

 
 
Love you mom ♥

Finally!

Nu är det äntligen lov! Som jag har längtat! :) Ska bara mysa hela lovet ut och verkligen njuta av att kunna sova till 11.00! ;) Vi får se om de blir att vara i luleå till veckan eller hur de blir, älsklingen har ju tyvärr inte lov.. Men det löser sig! :)
 
Idag så hade vi prov i Etik och människans livsvillkor. Jag tror att det gick ganska så bra, hoppas då de! ;p Och en annan sak som är så bra med denna dag är att vi bara hade provet och sedan samhälls, sen slutade vi! De var dock  lite jobbigt att vänta på bussen i 1,5 timme men hellre sitter jag och slappar än att jobbar ;) När jag kom hem till mamma så fick jag gå med hundarna medan hon städade upp ute på altenen. De är nån idiot som har kastat en sten på vår glasdörr så de var glas över allt.. Det finns då fan människor till allt! Less blir man.. Sedan så drog jag hem till pappa, där jag råkade somna till 19.00, hahaha jag var så jävulska trött ;p Har bara hunnit ätit en pizza efter de och sett smallville :) Funderar på att ringa min andra halva och fråga vart han håller hus ;p 
 
Hoppas ni får en awesome helg, för de ska jag ha! 
Puss! ♥ /nf
 
 

TWD



 
 


Nu ska jag duscha sedan ska jag lägga mig i sängen och se de nya avsnittet som har kommit ut av The walking dead! ♥

Tre skoldagar

Det är bara 3 skoldagar tills det är lov! Jag längtar mer än någonsin! Det märks verkligen att 2:an är tuffare för oss i VO.. Speciellt om man har valt till de ämnena man måste ha för att kunna komma in på högskola sen och bli sjuksköterska ;p Men jag har då klarat alla prov hittills vilket känns gooode skönt! Få bara hoppas att turen håller i sig hela året ut ;) I veckan har vi sovmorgon alla dagar förutom fredag, snacka om härligt?! Ingrid våran svenska/historia lärare är nämligen borta :) 
 
Idag så har vi då bara haft matte och psykologi, skön dag med andra ord :) Fick även veta idag att jag klarade psykologi provet! Fick D på de (G+) :) Och på tal om lov och så vidare, de är ju halloween till helgen har jag hört vilket känns ganska så nice, bara de stannar nå folk i Vuollerim ;p Nä nu ska jag plugga Etik och människans livsvillkor, har nämligen prov i de på fredag.. 
 
Puss! ♥ /nf
 
 

Här får ni en lite halvrutten bild på mig just nu ;p Har ju tagit ut piercingen nu, för gott! Tyvärr så kommer jag få ett fult ärr/hål där nu, nice..

Higges

Sitter just nu på higges med Jonas, Joel och Björn :) Joel och Jonas blev så sugen på en hamburgare så de tyckte att det lät som en bra ide att dra hit! ;p Vet inte riktigt vad vi ska göra sen men de får väl bli en överraskning ;)





Citat

 
You cant't make the same mistake twice, the second time you make it, it's no longer a mistake, it's a choice.

De här är seriöst mitt favorit citat. Jag bara älskar det och jag hade inte insett att de är så fören jag hittade de förra årat. De är så rätt på så många olika sätt! Om jag någon dag ska tatuera in en text så blir det någ denna. 

Hoppas!

Vi ska troligtvis para världens finaste Alvin i februari! Vi har fått reda på att sjukdomen (missbildning i blodkärlen) som hans mamma har inte är ärftlig utan att vilken hund som helst kan få de! Jag blev så otroligt lättad och lycklig ;D Jag har ju alltid velat ha en valp efter han eftersom han har ett sånt bra psyke och han är så otroligt vacker/ har bra kroppsbyggnad :) Nu får vi bara hoppas att detta går vägen och att det blir åtminstone en hanvalp som är långhårig (tycker att de långhåriga chihuahuarna är finare). Tiken har dessutom bra gener och är jättefin! :)
 
 
 


Valparna kommer nog bli skit söta!  Hoppas, hoppas, hoppas!!
 
 

Deppig

Jag saknar sommaren så otroligt jävla mycket!! Bara av att kolla på bilder från i sommar gör så att jag får ont i magen och blir tårögd.. Jag hade lätt kunnat ha sommar året om eftersom jag hatar vintern mer än jag hatar Hitler (typ).. De finns enligt mig bara EN sak som är bra med vintern och de är att man slipper myggorna, resten är bara skit. Och dessutom har denna sommar typ bara varit regnig och grå så de känns som att vi inte haft någon sommar :( Nä nu ska jag gå och gråta en skvätt och fundera på om jag på allvar ska flytta utomlands till ett ställe där de ALDRIG snöar <3

I miss you summer, please come back! :(

PS: visst hade Camilla skrivit ett fint inlägg här nedanför? ;)

heeej

hejh hejh. Sitter just nu i skolan och läser min braaaá bok. hihi. snart börjar svenskan eller snart och snart om en timme tiep. dryyyygt.

Nu ska jag sitta och kolla på.msrtins mysiga fötter! ;)
-
hejdå. puss alla mina fina läsare och fans ;*





jag och min fina vovvä. puss på han! hihihi :*

The dogs!


-

-
-
-
-
-
-

Love you guys!

Real love

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar er obeskrivligt mycket! ♥

Stum

Det finns inga ord i hela världens som skulle kunna beskriva vad jag känner just nu, vad jag vill skriva/ säga just nu, vad jag vill göra just nu.. Alla som läser min otroligt tråkiga blogg måste se denna video och tänka till, vad är det för värld vi lever i egentligen? Att ett enda misstag kan göras till en sån stor sak? Det är ju bara helt obegripligt..
 
  
 

Iris

När jag lyssnar på musik så nöter jag alltid den senaste låten jag hittade som jag tyckte var bra och tillslut när jag lyssnar på den så många gånger gillar jag den inte lika mkt och hittar en ny låt ist. Men det finns en låt, endast en låt, som jag alltid har gillat. Alltid! Jag vet inte riktigt varför, jag tror det är texten och hans röst som berört mitt hjärta och jag kan inte sluta gilla den ♥ De är kanske inte så att jag nöter den än och lyssnar på den ofta, men om den låten börjar spelas så blir jag direkt lite berörd eller vad man ska säga ;p Det är bara för underbar!
 
 
 Iris - Goo goo dolls ♥
 

And I'd give up forever to touch you
Cuz I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

 

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cuz sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

 

And I don't want the world to see me
Cuz I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

 

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah, you'd bleed just to know you're alive

 

And I don't want the world to see me
Cuz I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

 

And I don't want the world to see me
Cuz I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

 

And I don't want the world to see me
Cuz I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

 

I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am


Min gamla syster ;)

 

Minnen

Just nu känner jag veeeerkligen för att titta igenom alla mina gamla bilder jag tagit, men tyvärr har ju min snälla mor råkat ta bort alla... Hade verkligen velat titta tillbaka och komma ihåg alla de fina stunderna som jag fick på bild, för att jag inte skulle glömma att just i det ögonblicket var jag lycklig så otroligt lycklig. Det känns faktiskt lite som att hela mitt förflutna är raderat :/ 
 
 
I want to grow up someday, but someday isn't today.

Just nu hade jag kunnat.....

  • Se smallville
  • Läsa en bok
  • Mysa med Alvin
  • Se TV med min kära far
  • Sitta hos brorsan och kolla när han spelar TV-spel (I love it)
  • Prata med Jonas (har en liten plan jag vill prata med honom om)
  • Njuta av att jag har sovmorgon imr
  • Tagit en bastu (hade faktiskt varit skönt just nu)
  • Spela Ruzzle
  • Prata vett med pappa så att vi kan fara på djursjukhuset
  • Lära syrran hur man virkar
  • Busa med Doran/Billy
  • Gått och lagt mig tidigt för jag är så trött idag


    Meeeeen, tyvärr så är jag tvungen att plugga till Vård och omsorgs provet vi har på fredag... I'm so happy right now.
 
Här får ni en bild på mig då jag är lite gladare!


Photo!

Imorgon är det skolfoto som gäller, hoppas bara att jag inte ser allt för eländig ut :) 
-

Åt helvete med allt!

Åååååh! Jag är typ 95% säker på att jag kommer faila imr på provet i psykologi för hur mycket jag än tränar så fastnar de inte för att jag är för trött så min hjärna tror typ att det står "kolla facebook" då det egentligen står "utvecklingsteori".. Nä men allvarlig, jag är fan as less på att ha 2 prov varje vecka! Nu får de fan vara nog innan min hjärna grillas! GAAAAAH

Sandra och Fredrik...

kan ni gifta er så jag får använda min finfina klänning? :)
-

Pappa Håkan Fryc

Pappa: Logga ut från din facebook efter att du lånat min dator.
Jag: Tycker du att det är så otroligt jobbigt att göra det själv, eller vad?
Pappa: Nä men jag glömmer alltid bort vart man loggar ut...

Hahaha, hur är det med minnet Håkan Fryc? ;)

 

The real you is more interesting than a fake somebody else

 
 
 
 
Knas!

Det blir nog en sömnlös natt..

 
Håkan har en dotter som bor i London med sin man, och vad tror ni inte de hittar, om inte den här?! Hur rädd tror ni jag är på en skala 1 - 10 just nu?! Vågar för fan inte ens stoppa ner fötterna på golvet! Jag kommer nog inte sova många timmar inatt, kommer bara vänta på att den ska komma fram (då den tror att jag sover) och äta på mig.. :(

Samhälls

Sitter just nu och har samhälls, det värsta ämnet som finns om ni frågar mig.. Men även fast der är tråkigt och svårt så klarade jag provet vi gjorde igår om demokrati och diktatur! Snacka om att jag blev lycklig! ;D Nä nu måste jag lyssna på Monken innan hon blir forbannad! ;) Puss!






Hade hellre legat i sängen med min finaste! <3

Historia





Sitter och försöker plugga historia men tyvärr gör jag allt annat istället, som till exempel bloggar, hehe ;)

Antiquus amor cancer est - Gammal kärlek rostar aldrig ♥

 

Love is amazing!

Jag kommer säkert börja lägga upp skitmycke bilder nu när det är så lätt att lägga upp mobilbilder :) Tyvärr blir de snea..

Glader

Nu när jag har blogg.se på mobilen så tror jag att ja kommer blogga mycket oftare faktiskt :) Inläggen kanske inte bli lika långa som när jag skriver på datorn men skit samma! ;p Idag så har jag då sovit enda till klockan 12.00! Så otroligt skönt det var att få sova ut :) Jag gick då iallafall upp och gjorde frukort och sedan har jag bara hunnit gå med hundarna och pluggat.. Det är de enda negativa idag, att jag måste plugga som en galning :/ Har nämligen prov på torsdag om demokrati och diktatur och så har jag läxa i historia också + en massa vård ämnen.. Men jag får helt enkelt vänja mig! :) Puss! /nf
Min snygga pluggar outfit! ;)

HAHAHAHA

 
 
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
 
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
 
 
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
 
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
 
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
 
HAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR
 
 
 
 

Spela med/mot mig!

Ruzzle är så sjukt kul, vet inte riktigt varför jag tycker de för jag suger på det, hahaha! xD Men skit i de! Spela nu mot mig! :)
 
Jag heter nfryc!

Hej




At school!

Sitter och väntar på att psykologin ska börja, trist! Vi brukar typ aldrig göra något vettigt på de lektionerna.. Sedan efter psykologin ska jag övningsköra med Ninas trafikskola, snack om att jag är nervös för jag har ju inte precis övningskört så värst mycket ;s Men jag får hoppas att det går bra iaf! Jag är ändå ganska glad även fast vi bara har tråkiga lektioner idag, för att imorgon är jag ledig! Hur härligt låter inte de?! ;D Men måste ändå plugga men får ju sovmorgon :) Nä.vet ni vad, nu ska jag spela lite Ruzzle mot Sara! :)
Puss!