NU RÄCKER DET!

Jag har bott i mitt hus i 18 jävla år, och nu känner jag mig inte välkommen där längre. Direkt jag kommer innanför dörren till "mitt" hus så får jag höra gnäll hela jävla tiden om allt möjligt jävla skit! Alltid är det något som de ska gnällas om, "hon klipper fult, kolla bara hur mitt hår ser ut", "hon tar för mycket betalt, hur tror hon då att någon ska vilja köpa nått av henne", "du hjälper inte till att gå med mina hundar", "du städar aldrig hela huset", "din mamma är ansvarslös", "din bror är otrevlig och sköter inte skolan", "din syster beter sig illa", "din bror flyttar hem utan att ha ett jobb, hur kan man göra så", "din bror skaffar en ny tjej för fort och han går för fort fram", "du måste packa upp dina kläder, de kan ju inte ligga i en påse", "dina bullar var äckliga", "din mat var inte alls god", " m.m. Och det går för i helvete för långt då någon ska börja säga en massa saker om min FAMILJ! Om min mamma som jag älskar så högt, om mina syskon som betyder allt för mig! Det finns fan gränser!!
 
I 18 år har jag bott där, jag är uppvuxen och lärd där, jag tog mitt första steg och sa mina första ord där, jag har firat jul med hela min familj där de första åren innan mina föräldrar skiljde sig, de var där jag berättade för mina pappa om min första pojkvän, de var där jag spenderade timmar inne i garderoben och grät när någon sagt åt mig, de var där jag spenderade dagar framför TV:n men alla mina barnfilmer, det var där jag växte upp och det var där min familj var hel! Och nu är allt det taget ifrån mig.
 
Jag tänker inte ta mer jävla skit längre. Två av mina syskon har redan sagt ifrån och nu gör även jag det. Jag tänker inte vara rädd längre för att säga vad jag tycker för nu har jag fått nog, det räcker!
 
 

Steve Kardynal

 
 
 
 
 

Kan det bli sommar nu?

Det har börjat bli kallare ute och jag fryser hela tiden. Jag får ha mycket kläder på mig för att överleva för Jonas ska ju ha minusgrader i rummet (eller 18 grader kanske de var) och det är så jääävla kallt i rummet så jag måste sova med mina tofflor på mig för att inte frysa ihjäl. Sedan när man går ut så vill man vända i dörröppningen och gå in igen för att det är så jäkla kallt (och då är det bara -16 ute...) och kallare blir det..

Vill bara att det ska bli sommar så att jag får gå ut skolhelvetet (ska bli så skönt att slippa pendla till Jokkmokk!) och köpa mig en lite kompis till Alvin! Har nämligen bestämt mig för att köpa en till chihuahua. Det är många som säger att jag inte bör göra det för att det kosta mycket pengar, man måste se till att man har tid för den och det är svårt att hitta någon som kan ta hand om hundarna då man är borta, men det har aldrig varit ett problem för mig. Pappa, mamma och Monica ställer alltid upp för mig, speciellt mamma, och det är jag jätte tacksam för! Utan de så hade de kanske inte funkat. Men jag skaffar inte en till hund bara för min egen skull, utan det är främst för Alvins skull och efter idag så är det nästan ett måste! För på morgonen då Monica skulle köra mig till bussen så gick hon ut före mig medan jag borstade tänderna. Alvin trodde då att alla hade farit och började då yla.. Han läs så otroligt upprörd och ledsen för att alla lämnade honom ensammen, för till och med de stora hundarna fick följa med men inte han. Då kände jag att jag aldrig någonsin vill lämna honom ensam igen! Det gjorde ont i hela mig av att höra hur ledsen han var. Som tur är brukar han aldrig vara ensam utan de andra hundarna och Monica är ju hemma, men nån gång i mitt liv så ska jag såklart flytta hemifrån och har då ingen större lust att lämna honom helt ensam. Så jag köper alltså en hund mest för Alvins skull, men jag själv vill ju såklart ha en till lite sötnos! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad skulle jag inte göra för dig 
 
 

Lördags pluggning

Kom just hem efter en lång prommenad med alla fyra hundarna. Pappa körde oss till andra sidan spegeldammen så jag kunde släppa lös alla hundarna och så gick jag efter nån stig i skogen där :) De var nån dm snö så de var rätt jobbigt för Alvin men det är ju bra träning för honom :) Var ute i ca 40 min och sedan for vi hemåt där pluggning väntade. Jag började plugga vid 12.00-14.00 och så var jag på prommenad till 14.50 så nu är det bara att göra det sista innan jag ger upp ;p Skulle ha pluggat redan igår med de vart inte eftersom jag hade en massa andra saker att ta hand om. Har i alla fall gjort bort svenskan (PM), ätstödjande åtgärder och nu ska jag jobba lite om smärta :) Sedan får de ta mig fan vara nog! ;) Ska ju laga mig nå mat också för pappa och Monica ska äta isterband, stuvad potatis och blomkolsgratänd vilket jag inte äter! Så blir pasta med baconsås får min del :)
Puss! ♥ /nf