Perfect


~
'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
 I'm sorry
I can't be perfect
 Now it's just too late and
We can't go back
 I'm sorry
I can't be perfect

~


Snart är det helg

Äntligen är svenska nationella klart! Så jäkla skönt! :) Tror även att det gick rätt så bra också :) Bara hoppas på det bästa! Vi har faktiskt bara haft svenska nationella och eng idag så har inte varit en jätte jobbig dag precis ;p
Har även tagit min första vaccin spruta mot livmoderhalscancer. Och det gjorde inte liiiite ont ;o Hade ont ett tag efter men sedan gick det över, och nu har jag ont igen.. Bara att lyfta armen gör ont.. Men jag är glad ändå! :D Ska nämligen snart ut och övningsköra med mor och Håkan för första gången! :) (har ju kört med Jonas, men de gills inte ;p) Så vi får se hur det slutar ;) Sedan är jag ju glad för att det snaaart är helg och då är vi även ledig måndag å tisdag! Och så får jag snart mina kläder (a) Love life

Nä nu ska jag dra på nå kläder och sedan sätta mig framför ratten! Se upp för här kommer jag! ;)
Puss! ♥ /nf



Idag kände jag för att vara blå/gul :)

.

It hurts.

Tack mamma, pappa och mig själv!





Snart är ni MINA!

;o


Jag har också varit snygg, en gång i tiden..

I want some money!

HM




GINATRICOT
















NELLY
















ELLOS




Svenska nationella

Min dag började kl. 08.30 med svenska nationella (läsförståelse) vilket gick sådär.. Jag hoppas då på att jag iaf klara de (de känns som de iaf). Sedan har jag bara haft medicin resten av dagen :)
Alltså har den varit ganske så bra :) Fick förresten B på mitt svenska nationella (muntligt) som vi hade för någon vecka sedan vilket var gode skönt! :D Hoppas att det gick ungefär lika bra på läsförståelsen (a)

När jag kom hem så gjorde jag inte så mkt, såg TV typ.. Och nu ska jag snart ut och jogga med Sara å sedan ska vi vidare till gymmet och spela lite fotboll osv! :) Nu måste jag snabba mig att gå med hundarna innan Sara kommer! Puss! ♥ /nf

Min dag

Började kl 09.30 idag vilket var sjukt skönt!! Jag vaknade redan kl 08.10 (men somnade om). Fatta skönt det var att för en gångskull få gå upp kl 09.00! :D De är lycka mina vänner! :)
På friluftsdagen var i vid fågeltornet och grillade osv. Vi var där till ungefär 12.00-12.30 tror jag och då drog jag hem till far men Milla, Sara, Verut, Annika och Linus :) Sedan kom även Tomas, Tobbah, Kalle, Peter, Bojjan och Johan GS förbi :) Vi åt lite pommes, såg TV, prata skit och spelade kort!

Där vid 15.45 drog jag till mamma igen och läste lite, hann även med att sova en liiiiiten stund innan maten :) Efter middagen så satt jag vid datorn tills jag å Sara bestämde att vi skulle jogga runt 97:an och sedan skulle vi till rimhallen med några andra filurer men när vi hade börjat jogga iväg ringde Peter och sa att dom inte skulle med till rimhallen så då sket jag och Sara också i det och joggade hem ;p

Så nu sitter jag här och ska snaart gå och sola! :) Det var gode länge sen jag solade (?!) så nu äre på tiden! :)
Puss! ♥ /nf



Beauty


Jag mår bra

~
Imorgon ska jag mysa med mina vänner.
Det är sommarlov om ungefär 9 veckor.
Jag har världens bästa pojkvän.
På onsdag slipper vi skolan och drar på friluftsdag ist.
Jag har typ hittat en tatuering jag vill ha nu efter några månaders letande.
Solen lyser för fullt, right now.
Det är snart sommar.


Luleå med hjärtat

Kl 20.00 i tisdag drog jag till Luleå med älsklingen :) Han har ju inte påsklov som vi andra så han var tvungen att dra till skolan ;p Jag följde såklart med honom :) Sitter just nu och pluggar specialpedagogik vilket suger, men måste göras.. Erika sa att jag inte hade gjort några instuderingsfrågor som hon hade delat ut efter jullovet och jag stod som ett frågetecken för jag hade inte hört talas om några frågor i de ämnet, och tillslut visade de sig att jag inte ens hade fått dom eftersom jag var sjuk den dagen hon hade delat ut dom.. Så nu sitter jag här med dom där jäkla frågorna :/ Sedan måste jag även plugga lite matte, duscha, diska (för Jonas lär ju inte göra de) och packa! För ikväll drar vi till byn igen :) Vi ska också hinna med att dra till nån doktor så Jonas får hepatit A och B sprutorna innan han drar till Alanya (jag är inte det minsta avis..) Aja nu har jag inte tid att sitta här!
Puss! ♥ /nf

Sunny day

Gud vilken härlig dag! Solen skiner och jag är allmänt glad, men även rätt så slö (a) Har bara hunnit med att sitta ute i solen och ligga i sängen och sett Grey's anatomy! :) Ska snart ut på en långprommis med hundarna (Max, Messi och Alvin) vilket ska bli sjukt skönt! Funderar även på att ta en bastu ikväll men vi får se hur det slutar, är ju inte så jätte förtjust i att basta ;p Nu ska jag iaf dra på mig en tröja (ligger i sängen i jeans ;p) och gå å se vad dom andra i huset gör! :)
Puss! ♥ /nf





Just nu..

I kissed a girl







Nu drar jag till Verut på tjejmiddag/kväll! :) Ska bli sjukt kul
Och här får ni en awesome låt:



Den är mycket bättre än orginalet! (Som för övrigt suger)



Älskade påsklov! (eller?)

Nu har jag äntligen fått påsklov! Är ju gode skönt att slippa gå upp före fan men även jobbigt eftersom nästintill hela jordens befolkning drar iväg till sina stugor mitt ute i skogen bland alla älgar och björnar, förutom jag då.. Det är något jag hatar med påsk faktiskt :/ Men jag överlever nog för jag har nog Milla och Verut (och Una om inte hon drar iväg nånstanns?!) så jag får väl hitt på nå med dom :) Annika ville även att vi skulle hitta på något så jag kommer nog inte vara helt forever alone! ;)
-
Min dag började iaf med engelska och jag gjorde inte ett skit under den lektionen eftersom jag blev klar med sagan igår som vi egentligen skulle göra klart idag ;p Sedan hade vi en håltimme eftersom vi inte hade svenska, sen lunch, efter de så vart det naturkunskap och jag var bara med lite i början och slutet av lektionen eftersom jag hade möte med mor och Erika :) Sista lektionen var specialpedagogik (blääh!) men det var inte så jobbigt idag utan vi satt mest och pratade/diskuterade :)
-
Väl hemma (hos pappa) började jag städa Tims rum eftersom Fredrik,Carro och Frank ska komma inatt och sova i det rummet och sedan städade jag även mitt nya finfina rum ;D Vart riktigt nöjd med tapeterna och golvet! Men ska även få en ny säng och kanske ett nytt skrivbord inom en snart framtid, hoppas jag :) Har inte gjort så mkt annat än städat, joggat med Max och duschat idag. Joggingen idag gick sådär, mina fötter och början av bena domnade bort för jag råkade knyta åt skorna för hårt så när jag kom hem var mina fötter/ben väldigt konstiga, typ som spagetti x) Men nu har jag ju lärt mig nått till nästa gång :)
-
Sitter nu och väntar på att Jonas ska komma hem från Storbacken så jag kan dra till honom (med Alvin) och bädda ner mig, känner att min kropp behöver vila ut lite nu! ;p
Puss! ♥ /nf



-

Just efter duschen!

You know you're in love when the butterflies never fly away ♥

Jonas...


-
...I love you so much I want to be your wife someday and wake up next to you everyday.

I like it!

FÖRE:
-
EFTER:



I love it!

FÖRE:
-
-
-
EFTER:


-

-

-


Jag älskar mitt nya rum! ♥

Sliten tjej

Vilken dag.. 
Imorse hade jag prov i medicin, och som tur är gick det bra! (skulle få minst ett C) men jag var skiiiit jäkla nervös, och sedan har vi haft vård & omsorg + specialpedagogik hela dagen lång.. Slutade där vid 14.10 men valde att stanna och jobba i skolan till kl 15.00 ist för att ta 14.15 bussen hem (inte för att jag fick så mkt gjort ändå men ;p). Sedan när jag kommit till Vuollerim följde Annika med mig hem eftersom hennes mamma skulle till gällivare så vi hade bestämt att vi skulle jogga!

Vi åt middag där vid 18.00 och sedan drog vi iväg kl 19.30 på en joggingtur runt 97:an! Drog även med mig lilla Max (vilket gick skit bra). Annika for hem när vi joggat till backen och jag å Max joggade vidare hemmåt! :)
Idag så var det skit kallt ut så jag frös under hela joggingturen och nu sitter jag i sängen och håller på att frysa ihjäl! Som tur är ska jag ta en varm och skön dusch precis nu!
Puss! ♥ /nf


Haha, här har ni en bild på mig från igår innan jag gick och la mig. Var skittrött och håret såg förjävligt ut = sliten chey! ;p



Fuck medicin!

GAAAAAH! Vad.Jag.Är.Less!

Jag har bara hunnit med att vara hos veronica idag (1 timme) sedan har jag pluggat,pluggat och pluggat och nu känns det som att min hjärna glappar, min hals bränner (när jag tränar inför ett muntligt prov pratar jag högt för mig själv) och mina ögon blir allt tyngre.. Jag brukar aldrig annars vara uppe till kl 00.00 men nu var jag tvungen att göra ett undantag! Längtar faktiskt till imorgon så jag slipper tänka mer på det här jäkla medecin provet!
Tack å hej!! /nf